kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

Második lett a hosszúfalui Hungarikum Olimpija

sport odranci2921Az NK Polana nyerte meg az idei Odranci Községi Kupát, miután a döntőben 4:0-ra győztek az NK Hungarikum Olimpija Hosszúfalu ellen, amely így a második helyen zárta a felkészülési jellegű labdarúgótornát. A házigazda NK Odranci harmadik lett az NK Turnišče előtt. Hosszúfalu pénteken Odranci ellen aratott 2:1-es siker után jutott a döntőbe.

Akkor Magyar Mihael és Pozsgai Lucian voltak a gólszerzők a hosszúfalui klubban, amelynek edzője, Zver Aleš röviden összegezte, miként áll a csapat a Muravidéki Labdarúgóliga őszi idénykezdése előtt: a csapat már egy hónapja edz, az edzéseken átlagban 17–18 játékos vesz részt, ami kiváló szám, mondta Zver, aki szerint nagyon jól dolgoznak, nagyon jó erősítéseket is szereztek, de még javítaniuk kell az összjátékon. A kupaverseny jó motivációként, útmutatóként szolgált, hogy milyen úton halad a csapat, hiszen a Muravidéki Ligában nem szeretnének csak védekezni. Főleg a hozzájuk hasonló erősségű csapatok ellen szerzett pontok lesznek számukra fontosak, és ennek szellemében is támadófocit fognak játszani, mondta Zver.

Nemrég elkészült a Muravidéki Liga őszi idényének menetrendje. A liga a jelenlegi tervek szerint augusztus 15-én kezdődne. Miután Serdica és a Goričanka is visszalépett, 16 csapat alkotja a ligát. Az Olimpija az új idényt a jelenlegi sorsolás szerint az NK Odranci ellen kezdi hazai pályán.

Szabó Rudolf

 

 

MCSi Design