kele
perec1
garas1
64. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2020. 10. 22.
kiscim4220
 

A vándorkupa Csáktornyára került

sport tollas47162A lendvai Mladost Tollaslabdaklub a hétvégén harmadik alkalommal rendezte meg a Lendva Kupa rekreációs tornát. A tornára négy országból tíz csapat érkezett: Csehországból négy, Szlovákiából és Horvátországból egy, egy-egy csapat képviselte Lendva és Ljutomer színeit, kettő pedig a fővárosból utazott Lendvára. A 65 tollaslabdázó a férfiak, a nők és a vegyes párosok versenyében küzdött meg.
A döntőben Csáktornya a ljubljanai Sportért 1 csapatát győzte le és vehette egy évre birtokba a vándorserleget. A harmadik helyet Ljutomer szerezte meg, a házigazda Mladost negyedik lett. A lendvai klubból Lebar Igor, Lebar Jože, Kranjc Sašo, Pahor Saša, Hranilović Ladislava, Kocet Simona, Sekereš Mitja és Sekereš Bojan lépett pályára.
A klub fiatal tagjai ezzel szemben a magyarországi Segesden versenyeztek, ahol a nemzetközi Segesd Kupa 2016 zajlott. A 11 évesek korosztályában Pešehonov Nikita a dobogó második fokán, míg Litrop Kaja a harmadik helyen végzett. A 13 éveseknél Litrop Žan az elődöntőben rekedt és a harmadik helyet szerezte meg.
sport tollas47161
MCSi Design