kele
perec1
garas1
62. évfolyam
25. szám
Lendva 
2018. 06. 21.
kiscim2518
 

Nafta 1903 – Roltek Dob 1:0 (0:0)

sport nafta3217Múlt pénteken hazai pályán, körülbelül 800 néző előtt lépett pályára a 12 év után ismét másodikligás Nafta 1903, az ellenfél a Roltek Dob volt. A nézők érdekes és egyben harcias mérkőzést kísérhettek figyelemmel.
Az első félidőben vendégcsapat bizonyult erősebbnek, de több gólszerzési lehetőséget is elmulasztottak, köztük Račič labdája már a 4. percben súrolta a kapufa bal oldalát. A Nafta játékosai sem maradtak adósak, hiszen a 16. percben Živko fejese is a kapufa közelében hagyta el a pályát. Öt perc elteltével Čretniknek volt meg a lehetősége a gólszerzésre, azonban a hazai kapus jó védésének köszönhetően nem kötött ki a labda a hálóban. Az első félidő további részében úgy a hazai, mint a vendégcsapatnak is több lehetősége volt, azonban ezeket sem sikerült kihasználni.
A gólcsendet az összecsapás 50. percében Roginić szakította meg, aki Novinić passza után lőtte a labdát a vendégkapuba. A mérkőzés második fele is lehetőségekkel teli volt. Az 56. percben Monjac rúgta a kapufa mellé a labdát, a 60. percben Vinko célzott pontatlanul, majd a 64. percben Marcijuš labdája sem kötött ki a hálóban. A 76. percben ismét Marcijuš próbálkozott sikertelenül a gólszerzéssel. A mérkőzés utolsó perceihez közeledve Vinko még két lehetőséget szalasztott el, így az összecsapás végeredménye 1:0 lett a Nafta javára.
A mérkőzést Matkovič Aleksander vezette.
Nafta 1903: Valentić, Malešević, Živko, Leuštek, Vöröš, Novinić, Oštrek (87. Šeruga), Osmanaj (46. Cekovski), Vinko, Monjac (63. Marcijuš), Roginić.
Roltek Dob: Čretnik M., Matič, Nemanič, Zupanc (71. Šmigoc), Splichtal, Račič, Romih, Čretnik G. (71. Kokalj), Avbelj (55. Leskovar), Čeh, Jarovič.
MCSi Design