kele
perec1
garas1
62. évfolyam
25. szám
Lendva 
2018. 06. 21.
kiscim2518
 

Sportmix - hírek röviden

sport olimpianova3217Előkészületi mérkőzések
Olimpija – Nova 7:1 (6:1)
Az Olimpija és a magyarországi Nova mérkőzése a hazai csapat fölényes győzelmével zárult. A közönség nyolc gólt látott, ebből hetet már az első félidőben, de a rossz idő miatt a bíró a hatvanadik percben megszakította a mérkőzést. A hazai csapat soraiból dicséretes játékot mutatott: Vida (3), Bači (2), Gönc (1), Kepe (1).
F.h.m.
Bajánsenye – Dobronak 3:3 (3:2)
A felkészülési időszak keretében a Dobronaki LK a magyarországi Bajánsenye csapatával mérkőzött meg. Az első félidőben a vendéglátó csapat bizonyult erősebbnek, hiszen három góllal is vezettek már. Az összecsapás második felében a dobronakiak megrázták magukat és három alkalommal is megzörgették a hálót, döntetlenre mentve a találkozót. A dobronaki csapat góllövői: Horváth J., Horváth B., Zemljič.
FB
Hídvég – Hodos 3:2 (1:1)
A múlt pénteken zajló összecsapás a hazaiak 3:2-es győzelmével fejeződött be. A döntetlen első félidő után a hídvégi csapat játékosai minden erejüket összeszedve még két gólt rúgtak, ami elegendő volt a mérkőzés megnyeréséhez. A különbség nagyobb is lehetett volna, de Lutar több lehetőséget is elpuskázott. Hídvég góllövői: Lutar, Sakušič, Bela.
F.h.m.
Dobronak – Puconci 2:0 (0:0)
Hazai pályán győztek Dobronak focistái Puconci csapata ellen. Az első félidő góltalanul múlt el, majd a második részben Horváth J. és Žemljič is betalált a kapuba. Annak ellenére, hogy mérkőzést zivatar is megzavarta, a dobronaki labdarúgók jó fizikai felkészültséget mutattak.
FB
Lipa – Nafta Veteránok 5:2 (2:2)
Vereséget szenvedtek az új szezon első mérkőzésén a Nafta öregfiúi. A lendvai csapat hiányos felállásban lépett pályára, hiányzott néhány kulcsfontosságú játékos. A veteránok számára az első félidő volt a sikeresebb, amikor két gólt is szereztek Zadravecnek és Bedőnek köszönhetően.
F.h.m.
Kapca – Nedelica 3:5 (2:2)
A hétvégén zajló összecsapáson a Nedelicáról érkezett vendégcsapat kerekedett felül, a mérkőzés a hazaiak 3:5-ös vereségével fejeződött be. A kapcai csapatból több kulcsfontosságú játékos is hiányzott, de a hazaiak több kiváló lehetőséget is elszalasztottak. A kapcai góllövők: Vutek, Kramar, Ritlop.
F.h.m.
Hotiza – Petesháza 4:1 (2:0)
A Petesháza LK – több éves kihagyás után, Leček Avgust edző vezetésével – lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Hotiza LK ifjúsági csapata ellen. Leček edző az összecsapás során minden játékosnak lehetőséget adott. A hazai csapat góllövői: Horvat M., Horvat T., Kepe (2). A vendégcsapat góllövője: Šimonka.
F.h.m.
Nagykanizsa – Hotiza 8:1 (2:1)
Múlt szombaton vereséget szenvedett a Hotiza LK a nagykanizsai focicsapat ellen. A hotizai labdarúgók az első félidőben szép játékot mutattak, ekkor Biro sikeresen vett át egy labdát és lőtte be a kapuba. A mérkőzés további részében a hazai csapat bizonyult sokkal erősebbnek, és nyolc gólt is lőttek.
F.h.m.
Graničar LK – Jurovski Dol LK 2:1 (0:1)
Az első gólt Jurovski Dol csapata rúgta, akik a második félidőig fölényben voltak. A hazai csapat labdarúgói azonban felülkerekedtek, egyenlítettek, majd második góljukkal el is döntötték a mérkőzés kimenetelét. A Graničar góllövői: Somi, Hozjan.
 
A Csente LK a harmadik helyen
A Csente LK részt vett a Pakodon szervezett labdarúgó tornán. A tornán három csapat vett részt: Pakod FC, Csente LK, Körment FC. Az összecsapások 45 percesek voltak. A csentei csapat a vendéglátó csapat ellen döntetlent játszott (1:1), míg a Körment FC ellen vereséget szenvedett (3:1). A mérkőzések végeredménye: 1. Körmend FC, 2. Pakod FC, 3. Csente LK.
F.h.m.
 
A Nafta Tekeklub győzelme
A múlt héten zajló összecsapáson a lendvai tekézők 2530:2491-es eredménnyel győzedelmeskedtek a Lovászi Teke Klub ellen. Mindkét csapatban több játékos versenyzett, a végeredménynél a hat legjobb dobást vették figyelembe. Eredmények: Kuk (436 fa), Potočnik (436 fa), Ščap (428 fa), Horvat (423 fa), Šimon (407 fa), Kovač (400 fa).
F.h.m.
 
Készülnek a Nafta öregfiúi
A Nafta Veteránok LK megkezdte felkészülését a 2017/2018-as szezonra. A lakosi focipályán zajló első edzésen 15 játékos vett részt, a csapathoz csatlakozott a Nafta 1903 egykori két tagja, Bažika Silvester és Kulčar Bojan. A klub a szezon során előreláthatólag 20 játékossal fog rendelkezni. A vezetőséget Pečelin Andrej elnök és Oberstar Ivan szakmai vezető alkotja. A klub célja bennmaradni az I. Lendvai Községközi Labdarúgóligában, valamint a tabella közepén végezni.
F.h.m.
MCSi Design