kele
perec1
garas1
63. évfolyam
4. szám
Lendva 
2019. 01. 24.
kiscim0419
 

Kapca könnyed győzelme

sport petes kapc1818A vasárnap délutáni nagy hőségben több mint százan látogattak ki a petesházi stadionba, ahol a második körzeti labdarúgóliga fordulójában Petesháza látta vendégül Kapcát.

A hazaiak nem jelentettek veszélyt a vendégfelállásra, amely a mérkőzés korai időszakában Balažic Benjamin góljával gyorsan vezetést is szerzett. Balažic mintegy 17 méterről indított lövése váratlanul érte Pahor Zlatko kapust. A vendégek a folytatásban is folyamatos nyomást gyakoroltak a hazai kapura, de egy figyelmetlenség nyomán gyors ellentámadásba lendült Novak Dejan, Žižek Roman hálóőr azonban jól helyezkedett. A 26. percben újra Balažic növelte a vendégek előnyét, jobb oldalról érkezve a kapu jobb alsó sarkába lőtt pontosan. Halas Matej a 35. percben faragott a hátrányból, miután ügyesen meglépett a vendégvédelemtől. A vendégek ígéretes helyzetei ellenére az eredmény a félidő végéig nem változott.

A folytatásban mindkét csapat erőteljesen hajtott és mindkét oldalon alakultak ki szép helyzetek. A vendégek azonban sikeresebbek voltak és a 62. percben Antolin David révén harmadik góljukat is megszerezték. A mérkőzés végére a hazaiaknak a közönség buzdítása ellenére már nem maradt elég ereje a szépítésre, sőt Pahor kapuját öt perccel a mérkőzés vége előtt Pleh Marko fejjel vette be. Kovač Anton utolsó sípszójáig több gól nem született: Kapca 4:1-re múlta felül Petesházát.

F.h.m.

MCSi Design