kele
perec1
garas1
63. évfolyam
4. szám
Lendva 
2019. 01. 24.
kiscim0419
 

A második félidőben dőlt el a meccs

sport hidv naf1818Szombaton délután lendületesen kezdte az összecsapást a lendvai körzeti 1. ligás Hídvég csapata a Nafta Öregfiúk ellen, akik a védekezésre összpontosítottak és Bedő Igoron keresztül gyors ellentámadásokra építettek. Bedőre viszont a védelem éberen figyelt, így a játéka csak nehezet tudott kibontakozni.

Ígéretesebb helyzeteket így a hazaiak alakítottak ki, Penhofer Dominik egyik távoli lövésénél Bukovec Samo kapus helyezkedett jól, majd Lőrinc Jan egy bal oldali beadást követően a hálóőrbe bombázta a labdát. Fehér Richárd sem tudott élni egy lehetőséggel, próbálkozása nagyívben elkerülte a kaput. Az öregfiúk első igazi helyzete a félidő derekán alakult ki, amikor Kulčar Bojan távoli lövését Horvat Rok hálóőr csak szögletre tudta tolni. A félidő véghajrájában a hazaiak egyre közelebb jártak a vezető gól megszerzéséhez. Az öregfiúk védelme a 37. percig állta a sarat, amikor a 16-oson belül Penhofer ellen szabálytalankodtak, Antolin Ljubo játékvezető megítélt 11-esét pedig Vincek Deni értékesítette. Mindejárt a következő percben azonban a 16-oson belül Bedőt is buktatták, s az öregfiúk Bažika Silvester pontosan kivitelezett 11-esével egyenlítettek.

A térfélcserét követően a játék képe változatlan maradt, Hídvég csapata aktívabban játszott, és az 52. percben felül is kerekedett a vendégeken: bő húsz percen belül Novak Grega, Sekereš Simon és újra Vincek zörgette meg a hálót. A 80. percben Bedő szépített, a játékidő utolsó percében Tüške Patrik állította be az 5:2-es, fölényes hazai győzelmet.

MCSi Design