kele
perec1
garas1
63. évfolyam
12. szám
Lendva 
2019. 03. 21.
kiscim1219
 

25. Rotto Kupa: a Muravidék a VIP-torna győztese

sport rotto2918Hétvégén véget ért az Őrség legnagyobb sporteseménye, a szalafői Rotto Kupa  nemzetközi kispályás labdarúgótorna. A 25. viadal mérkőzései július 14-től július 22-ig zajlottak két hétvégén, a szervező, a Szalafő Sportjáért Egyesület volt.

Az első hétvégén a férfi felnőtt torna folyt, valamint a VIP és a női csapatok léptek pályára. A férfiaknál összesen 32 csapat nevezett – köztük Hodos, akik ezúttal nem jutottak tovább a selejtezőből. A döntő meccset Zalacséb és az ULME (Zalaháshágy) játszotta, amely 2:0-s győzelemmel zárult a zalacsébi csapat javára, akik ezzel a jubileumi kupagyőztes címet viselhetik. A 3. helyen a Team Belucci – Lenti és az Uniair – Gyenesdiás végzett. A férfiak mezőnyében idén is osztottak ki különdíjakat. A gólkirály Tóth Gergő, az Uniair játékosa lett 11 góljával. A legjobb játékos címet Bolla Dániel, az ULME játékosa, a legjobb kapus címet pedig Horváth Csongor, a Zalacséb játékosa nyerte el. A legharcosabb csapatnak pedig idén a szentgotthárdi Andante együttese bizonyult.

sport rotto29181A „VIP” – Szponzori Tornán idén hat csapat küzdött meg egymással. Ebben a kategóriában a tornagyőztes a Muravidéki MÖNK csapata lett, akik 2:0-ra verték a szentgotthárdi Andantét.

Női tornát szintén szerveztek, itt három csapat mérkőzött meg egymással, az első helyet Rábatótfalu szerezte meg.

Az öregfiúk (35 év felett) tornájának mérkőzéseire már a második hétvégén került sor, 10 csapat vett részt a köüzdelmekben. A kupát ebben a kategóriában a rédicsi Hálás Tehéncsapat vihette el. Az Old Boys tornán, vagyis a 44 év felettiek küzdelmeiben nyolc csapat mérkőzött meg egymással. Az 1. dicsőséges helyezést ebben a kategóriában a Rábatótfalui Hétház FC szerezte meg.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben