kele
perec1
garas1
63. évfolyam
12. szám
Lendva 
2019. 03. 21.
kiscim1219
 

Felkészülési mérkőzések

Štrigova – Olimpija 4:2 (2:2)

A hosszúfaluiak az 1. megyei ligában szereplő horvát Štrigova csapata ellen szenvedtek vereséget. A házigazdák már az első félidőben kétgólos előnyhöz jutottak, majd ezt a második részben is sikeresen megtartották, bár az Olimpijának is szerzett gólt Kepe Krisztián és Szőke Mihály.

Olimpija – Rédics 6:0 (3:0)

A hosszúfalui Olimpija barátságos mérkőzésen fogadta a 3. megyei ligában játszó Rédics csapatát. A hazai csapat nagyarányú győzelmet aratott, különösen jó játékot pedig Kepe Krisztián mutatott, kétszer is betalálva a vendégek hálójába. Első ízben tizenegyesből, második ízben pedig „eurogól minőségben” a jobb felsőbe talált. Mellette az Olimpijából sikeresek voltak még: Donko Mitja, Gönc Erik, Vida Matej és Bela Tadej.

Szentgyörgyvölgy – Zvezda 3:1 (1:1)

A völygifaluiak Szentgyörgyvölgyön játszottak barátságos mérkőzést. A Zvezda viszonylag jól tartotta magát az első félidőben, így a szünetre döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe. A folytatásban inkább a cserepad játszott. A völgyifaluiak egyetlen gólját Pozsgai Mihály lőtte egyéni akció után, de az eredmény lehetett volna kedvezőbb is a Zvezda számára, ugyanis háromszor találták el a kapufát.               

Lipa – Panonija 6:2 (3:1)

Az új idényre komoly erősítésben átesett gyertyánosi Panonija súlyos vereséget szenvedett Lipán. A házigazda már az első félidőben eldöntötte a meccset, a 45. perc után ugyanis már 3:1 arányban vezettek. A vendég gyertyánosiak számára Biro Nikolaj talált a kapuba egy beívelés, illetve Žalik Rok egy betörés után.      

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben