kele
perec1
garas1
63. évfolyam
29. szám
Megjelenés:
2019. 07. 18.
2919
 

Sportmix - hírek röviden

sport utanp3418Nagykanizsai szereplés

A Nafta 1903 és Nagykanizsa csapata több éves eredményes együttműködésének keretében a fiatalabb korosztályos csapatok barátságos találkozókat játszottak a hétvégén Nagykanizsán. Míg a Nafta 9 évesei 8:3-ra és a 11 évesek csapata 4:2-re verte a kanizsaiakat, a 13 éves korosztály nagyarányú, 7:2-es vereséget szenvedett.

F.h.m.

 

Alapozási mérkőzés: Dobronak – Gorišnica 2:1 (0:0)

Egy héttel a bajnokság kezdete előtt Dobronak a Lendva körzeti kupasorozat első fordulójának szabad időpontját alapozásra használta ki, és vasárnap az 1. ptuji körzeti ligában szereplő Gorišnicával csapott össze. A mérkőzésen a hazaiak uralták a pályát és mezőnyfölényben játszottak, ami az első félidőben sok helyzetet is eredményezett. A kapufa és a vendégkapus remek védései azonban megakadályozták a gólszerzést. A gólcsendet a második félidőben Meszelics Marko törte meg egy távoli szabadrúgásból, majd a hazaiak előnyét Horváth József látványos ellentámadásból duplázta meg. A vendégek a ráadásban állították be a végeredményt 11-esből.

hs

 

Felemás sikerrel rajtoltak

A Nafta 1903 ifjúsági és serdülőcsapata szombaton a vranskói Šampion ellen kezdte meg 2018/19-es bajnoki szereplését a szlovén 2. keleti ligában. A nyitófordulóban az ifjúsági csapatnak ment jobban a játék, amely hátrányból tudott fordítani, és Štaman Amadej, Strah David és Magyar Mihael góljaival 3:1-re (1:1) nyerték a találkozót. A serdülők ezzel szemben súlyos, 7:0-s (4:0) vereséget szenvedtek.

F.h.m.  

 

Tornagyőzelemmel zárta az idényt

sport misja3418Misja Beno taekwondozó a hosszú szezont Olaszországban zárta a múlt héten, az Udinesében rendezett meghívásos taekwondotornán. A színes nemzetközi mezőnyben német, osztrák, horvát, szerb és olasz versenyzők mérkőztek meg, Misja a veronai Hwarang klubot képviselte. A küzdelmes csoportselejtezőben Misja vereség nélkül jutott a negyeddöntőbe, ahol a szerb Filip Cvitanovićot a harmadik menetben győzte le, s ezzel bekerült a legjobb négy közé. Az elődöntőben klubtársát, Lucca Rossit izgalmas és szoros küzdelemben 7:6-ra verte. A tornagyőzelemért régi ismerősével, Maximilian Botellivel csapott össze. A színvonalas és erőteljes első menet után a másodikban Misja kiütéssel döntötte el a találkozót, megnyerve ezzel az olasz nemzetközi taekwondotornát.

hs

 

Hodos továbbjutott, Sal kiesett

A Muraszombati Körzeti Labdarúgó-szövetség kupasorozatának első fordulójában Hodos mérkőzés nélkül jutott tovább, miután Dokležovje csapata nem érkezett meg az összecsapásra. Ezzel szemben Sal csapata az első 0:0-s félidő után 2:0-ra maradt alul Puconci ellen, amivel búcsúzott a további versenytől.

hs

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben