kele
perec1
garas1
63. évfolyam
29. szám
Megjelenés:
2019. 07. 18.
2919
 

Sportmix - hírek röviden

Pontot szereztek a serdülők

A bajnokság harmadik fordulójában Jarenina ellen játszotta első hazai mérkőzését a Nafta 1903 serdülő- és ifjúsági csapata. Míg a 19 évesek továbbra is veretlenek, a serdülők begyűjtötték első pontjukat.

A lendvai műfüves pályán a serdülők kezdtek, akik számára ígéretesen indult a mérkőzés. A hazai gyepen Koščak Lovro két szép góljával és Žganec Josip találatával háromgólos előnyt szereztek, amiből azonban még a pihenő előtt faragtak a vendégek. A folytatásban aztán Jarenina belehúzott és a találkozó végéig ki is egyenlített. Ennek ellenére a Hermán István által vezetett csapatnak két vereség után sikerült begyűjtenie az első pontot.

Az ifjúsági csapat a kora délutáni összecsapás 44. percében jutott vezetéshez Strah David góljával, majd a mérkőzés utolsó tíz percében először Drk Dominik növelte az előnyt, a 3:0-s győzelmet pedig Sakač Leon állította be.

Az összesített tabellán a Nafta korosztályos csapatai a harmadik helyet foglalják el.

f.h.m.

 

Szentlászló győzelemmel rajtolt

A moráci kispályás fociliga 2018/19-es idénye a hétvégén indult, s a nyolccsapatos mezőny rajtján Pártosfalva nagyarányú, 10:1-es vereséget szenvedett Mlajtinciben, míg Szentlászló 5:4-re verte Vučja Gomilát. Meglepő módon a liga több éves bajnoka, Filovci csapata az első fordulóban Noršincitól 10:7-re kikapott és Strehovci sem tudott hazai pályán Ivanci fölé kerekedni, 2:6-ra kikaptak.

F.h.m.

 

Röplabdatoborzó

A Lendvai Röplabdaklub szeretettel várja utánpótláscsapataiba azokat az öt és tizenöt év közötti gyereket, akik szeretnének megismerkedni a röplabdával. A szakmai munkát Todorović Spasoje, Grut Andrej és Saković Sara edzők végzik. Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. villámpostán vagy a 031 776 778-as (Sarjaš Sven) mobilszámon lehet.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben