kele
perec1
garas1
63. évfolyam
41. szám
Megjelenés:
2019. 10. 10.
kiscim4119
 

Mindkét csapat győzött

sport serdulo3718A másodosztály keleti ligájának ötödik fordulójában a Nafta mindkét korosztályos csapata győzelmet aratott Brežice ellen. A száz százalékos teljesítménnyel a csapatok a közös tabellán a harmadik helyen állnak 17 ponttal. Az első helyet 27 ponttal a Tabor Maribor foglalja el.

Miután múlt szerdán a serdülőcsapat nagyarányú, 6:1-es (3:0) vereséget szenvedett Dravograd fiataljaitól, a szombati hazai meccsen magabiztosan lépett pályára a 17 éves felállás. Hotizán már az első félidőben Lesar, Maučec és Šimunković két góljával (az egyik 11-esből) négygólos előnyt szereztek. A folytatásban a vendégek faragtak a hátrányból, de a hazaiak megtartották szervezettségüket és egy kihagyott büntető után Nedeljko találatával a mérkőzést 5:3-as győzelemmel zárták.

Az ifik a második félidőben döntötték el javukra a 2:1-es győzelmet hozó meccset, amikor Pavšič egy 11-est értékesítette. Az első félidőben Zrna szerzett vezetést a Naftának, majd egy perccel a pihenő előtt Košelj egyenlített. A szoros és küzdelmes meccsen a szerencse ezúttal a Nafta oldalán állt. A korábbi fordulóban a dravogradi összecsapásról a csapat 2:2-es (1:0) eredménnyel tért haza.

Šooš Vladimir, a csapatok koordinátora elmondta, hogy a serdülőcsapatban felmerülő problémákat sikerült orvosolni, a felállás szombaton az elvárásoknak megfelelően teljesített: „A második félidőben ugyan súlyos hibákból kaptuk a gólokat, de az első fontos győzelmet megszereztük. Több izgalmat hozott az ifik összecsapása, amelyből színvonalas játék bontakozott ki. Végül egy kis szerencsével a három pontot is otthon tartottuk.”

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben