kele
perec1
garas1
63. évfolyam
24. szám
Megjelenés:
2019. 06. 13.
kiscim2419
 

Lendván a szövetség végrehajtóbizottsága

sport szovets39181A Szlovén Labdarúgószövetség Végrehajtóbizottsága a Lendva Körzeti Labdarúgószövetség 40. évfordulója tiszteletére múlt héten Lendván, a Városháza üléstermében tartotta meg 25. rendes ülését. Az ülésen a bizottság fontos határozatokat fogadott el, az ülést követően pedig barátságos mérkőzésre került sor.

A tagok elfogadták a SIPN-2018 pályázattal kapcsolatos határozatot, amellyel országos társfinanszírozást biztosítanak az infrastruktúra kiépítésére és felújításokra. A pályázati kiírásban a szövetség összesen 500.000 euróval támogatja a természetes és műfüves labdarúgópályák felépítését és korszerűsítését, a pályák kivilágítását, automata öntözőrendszerek felállítását, öltözők, fedett lelátók építését, a focilétesítmények befejezését, valamint labdarúgó-felszerelések beszerzését. Jóváhagyást kapott a FIFA Forward program 2018-as projektje is, amellyel a szövetség 253.980 euróval társfinanszírozza tagjait – a körzeti szövetségeket, az országos körzeti edzőket és a játékvezetőket A bizottság végezetül megerősítette a 2018/19-as futsall-ligák indítását és a versenymenetet, majd döntöttek arról, hogy 2019. január 1-jével létrehozzák a szövetség instrukciós osztályát, amellyel tartalmilag bővítik a körzeti szövetségeknél a fiatalokkal folytatott munkát.

sport szovets39182Az ülés után a lendvai középiskola tornatermében a lendvai szövetség a bizottság csapatával csapott össze barátságos meccsen, amely 4:3-as hazai győzelemmel zárult.

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben