kele
perec1
garas1
63. évfolyam
41. szám
Megjelenés:
2019. 10. 10.
kiscim4119
 

Hajszálon múlt a továbbjutás

sport rop39181A Lendvai Muránia Röplabdaklub korosztályos csapata szombaton a lendvai középiskolában a területi tornán versenyzett az országos ifjúsági bajnokságra jutásért. A Muránia a két továbbjutó helyért Ljutomer és Ptuj csapatával mérkőzött meg.

sport rop39182Ljutomer ellen energikusan kezdte a mérkőzést a lendvai ificsapat, hamar előnybe került és az első játszmában folyamatosan vezetett. A szett végén azonban a kétes játékvezetői döntések megzavarták a csapatot, a lányok túl sok hibát vétettek, ami végül 23:25-ös vereséget jelentett. A második játszmában Ljutomernek már nem volt nehéz dolga, 25:10-re simán nyert.

Ptuj ellen a bizonyítási vágy igencsak megnőtt a lendvaiakban, és nem engedték, hogy az ellenfél megzavarja őket. A szoros és harcias küzdelemben a Muránia 2:1-es (26:24, 21:25, 15:11) győzelmet aratott.

Miután Ljutomer 0:2-re kikapott Ptujtól, mindhárom csapat egy győzelemmel zárta a tornát. A megszerzett pontok alapján a Muránia húzta a rövidebbet, a harmadik helyet szerezte meg a tornán és egy hajszállal lemaradt az országos nyolcaddöntőről.  
 
 
MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben