kele
perec1
garas1
63. évfolyam
20. szám
Megjelenés:
2019. 05. 16.
kiscim2019
 

Sportmix - hírek röviden

sport akademia3918Barátságos mérkőzést nyert a korosztályos csapat

A Labdarúgó Akadémia U11-es korosztályos csapata hétfőn barátságos mérkőzést játszott az Aluvar Gančani cseperedő focistáival és fölényes, 6:2-es győzelmet aratott. Két találat Horváth Samuel és Pamič Domen nevéhez fűződik, míg egyszer talált a hálóba Kocet Márk és Vida Neo. A mérkőzésen négyük mellett Kolman, Cuk, Somi, Plevel, Gjuran, Čuš, Kocuvan-Kovačič, Kapun járult hozzá a sikerhez.

hs    

 

Idegenben szerezték meg az első győzelmet

Két vereség után az első győzelmének örülhetett a Torcida kispályás focicsapata a belatinci liga 3. fordulójában: idegenben a Torcida magabiztosan játszott Belatinc csapata ellen. A 2:3-as félidő után a hazaiak sikeresen kihasználták a védelem hibáit és a mérkőzés végére felzárkóztak. Az izgalmas véghajrában azonban a Torcida megtartotta gólelőnyét és 5:4-es győzelemmel zárta a találkozót. A mérkőzésen jól teljesített Bedő Igor, aki három gólt szerzett, egyet Šooš Vladimir értékesített, egy találatot pedig a hazaiak a saját hálójukba juttattak.

F.h.m.   

 

Az összesítésben átvették a vezetést

Az OTS Maribor tekeliga 2. fordulójában a lendvai tekeklub férficsapata a Krilato kolo elleni fölényes, 6:2-es (3163:2901 fa) győzelemmel átvette a vezetést az összesítésben.

A magabiztos teljesítményhez Šimon 528, Zadravec 533, Tisovic 600, Horvat 516 fával járult hozzá párbajgyőzelemmel, míg Potočnik 515 és Matko 471 fával alulmaradt.

F.h.m.

 

Mindkét csapat nyert

A 2. keleti labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Nafta korosztályos csapatai hazai pályán hat pontot gyűjtöttek Hajdina ellen.

Az ifik 0:1-es hátrányt dolgoztak le a második félidőben, majd teljesen felülkerekedtek és 3:1-es győzelmet arattak. A hazaiak soraiból kétszer járt sikerrel Biharvári és a játékidő utolsó percében Drk szerzett gólt. A vendégeknél Predikaka győzte le Lőrinc hálóőrt még az első félidőben.

Mindkét félidőre egy gól jutott a serdülők mérkőzésén. A vezetést Flac szerezte a 40. percben, majd az 50. percben Šimunkovič növelte Nafta előnyét. Zadravec hálója a hétvégén érintetlen maradt.

F.h.m. 

 

 

Pontot szerzett Pártosfalva

A moráci kispályás fociliga 4. fordulójában Pártosfalva a Vučja Gomila elleni 3:3-as döntetlennel megszerezte második idénybeli pontját, Szentlászló viszont idegenben 4:0-s vereséget szenvedett Noršincitól. Mlajtinci gólfesztivált rendezett hazai pályán, ahol Strelec csapatát 9:2-re múlta felül. A gólgyártás Filócon sem maradt el, 8:4-re győztek a hazaiak Ivanci ellen.

f.h.m. 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben