kele
perec1
garas1
63. évfolyam
20. szám
Megjelenés:
2019. 05. 16.
kiscim2019
 

A bajnokság egyik legrosszabb meccse: Nafta 1903 – Brežice Terme Čatež 0:0 (0:0)

sport nafta4018A szeles szombat délutáni mérkőzésen a lendvai csapat Brežice ellen a bajnokság egyik legrosszabb játékát mutatta be. A lendvaiak egysíkúan, gyakran minden elképzelés nélkül játszottak, így a brežicei védelmet szinte nem is tudták zavarba hozni. A kezdőcsapatban ezúttal ott volt a Nafta újonca is, a horvát Matas, aki a csapat legjobb játékosa volt, a keretből viszont hiányzott a nyolcadik fordulóban megsérült Roginić.

A mérkőzésen az első ígéretes helyzet csak a félidő derekán alakult ki, amikor Zeljko beadása után Vinko fejese centikkel tévesztett célt. A pihenő előtt Novinić látványos ollózása a kapu mellett kötött ki, majd Vinko a vendégkapus kezébe lőtt. Még a szünet előtt sérülés miatt Prahić hagyta el a pályát.

A térfélcserét követően lendületesebben lendült játékba a Nafta és megrohamozta a vendégkaput. Remek helyzetet hagyott ki Zeljko az 58. percben, aki Matas pontos bal oldali beadását Kramar kapuja mellé fejelte. A mérkőzés végéig sorban próbálkoztak a lendvaiak, de rengeteg hibával és gyakran elképzelés nélkül játszottak.

A közönség a mérkőzés végén ismét hangot elégedetlenségének, hiszen a mutatott játéknál nagyobbak az elvárások a csapattól, amely egyértelműen a feljutást tűzte ki célul az idei bajnokságban.

 

A mérkőzés helyszíne: Lendvai Sportpark

A nézők száma: 350

Játékvezetők: Lacković Marko, Benc Uroš, Sužnik Jure

Szövetségi ellenőr: Jeneš Boris

Nafta 1903: Raduha, Šeruga, Oštrek (Vas 82.), Ploj (Cvrtila 69.), Malešević, Novinić, Zeljko, Prahić (Cekovski 43.), Paku, Vinko, Matas, edző: ifj. Fridl Franc

Brežice: Kramer, Lebar, Panadić (Mirt 33.), Urbanč, Drugovič (Kramarić 89.), Ante, Predanič, Belak (Horvat 79.), Felja, Domić, Babnik, edző: Nebih Zeneli

Gólszerző:

Sárga lap: Šeruga, Mirt, Cekovski, Domić, Kramer, Horvat, Predanič, Lebar   

Piros lap: Horvat

 

f.h.m./hs

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben