kele
perec1
garas1
63. évfolyam
24. szám
Megjelenés:
2019. 06. 13.
kiscim2419
 

Sportmix - hírek röviden

sport judo4118Dobogós helyezések

A Lendvai Judo Klub tanítványai szombaton a 18. Nemzetközi Duplek Kupán vettek részt, ahol az éremvadászatot négy korosztályban kísérelték meg. A 18 éveseknél az elődöntőben Kulčar Vita (48 kg) és Mlinarič Nejc (81 kg) maradt alul, akik a megmérettetést így a harmadik helyen zárták.

A 15 éveseknél a dobogó legalsó fokára állhatott Mlinarič Maj (66 kg) is. A 12 éveseknél tornagyőzelmet szerzett Gerič Nela (48 kg), harmadik lett Gabor Ria (40kg) és Čeleš Gal (38 kg), Biro Jan (55 kg) a negyedik helyen végzett. A legfiatalabbak, a tízévesek körében Horvat Neža a döntőben maradt alul, míg Biro Jure és Horvat Tian Domen a harmadik helyen zárta a versenyt. A maribori cselgáncstornán 297 cselgáncsozó lépett tatamira 33 klubból.

hs

 

 

Győztek a serdülők

A másodosztályú keleti utánpótlás-bajnokság kilencedik fordulójában a Nafta 1903 a hotizai focipályán az esélyesebb Rudar Velenje csapatát fogadta, ahol a serdülők meglepetést szerezve győzelmet arattak.

Az ifjúsági listavezetők közötti találkozót a velenjei vendégek magabiztosan nyerték. Míg Stopajnik Tomaž hálója érintetlen maradt a mérkőzésen, Lőrinc Marko négyszer kényszerült a hálóba sétálni a labdáért. A lendvai kapust kétszer győzte le Jovan Gašper, illetve egyszer Videčnik Aleš és Tabakovič Ali.

A serdülők összecsapásán a gólnélküli első félidő után a csereként pályára lépő Koščak Lovro a második félidő második percében szerzett vezetést a Naftának. A gólhátrányba kerülő Rudar azonban gyorsan válaszolt és három perc elteltével Jovanović Sandro révén egyenlített. A 2:1-es fontos hazai győzelmet Toplek Dominik állította be.    

A közös tabellát a Šampion vezeti 34 ponttal, a Nafta 1903 negyedik 30 ponttal.

f.h.m.

 

Az élre tört a Torcida

A gyengébb bajnoki kezdés után lábra kapott a Lakosi Torcida kispályáscsapata és a hétvégi ötödik fordulóban megszerezte sorozatban a harmadik győzelmét. A nagyarányú, 6:1-es győzelmet idegenben a Tropicano Bistrica ellen aratta a lakosi együttes. A vendéglátók csupán az első félidőben mutattak komoly ellenállást, de már ekkor gólhátránnyal zárták a félidőt. A folytatásban a hazaiak visszaestek, amit a vendégek a javukra váltottak és alaposan megtömték a bistricaiak hálóját. A találkozón két találatot szerzett Horváth László és Gerenčer Borut, egyet pedig Herceg Zlatko és Kerek Ladislav. Az újabb győzelemmel az élre állt a Torcida a belatinci kispályás ligában.

F.h.m.

 

Féltucatnyi gólt szerzett Szentlászló

A hétvégén a moráci nyolccsapatos kispályás bajnokság hatodik fordulóját bonyolították le, amelyben Szentlászló hazai pályán féltucatnyi góllal győzött Strehovci ellen. Pártosfalva nem tudott Filovci fölé kerekedni, hazai közönség előtt 2:4-re maradt alul. Fölényes, 9:0-ás győzelmet aratott Mlajtinci Vučja Gomila ellen, míg Noršinci 5:0-ra verte Ivancit. Az összesítést Noršinci vezeti 15 ponttal, Szentlászló 9 ponttal negyedik, Pártosfalva pedig kettővel hetedik.

F.h.m.

 

 

Ismét győztek a tekézők

A Lendvai Tekeklub férficsapata hétvégén a Maribor OTS Liga negyedik fordulójában az Invalid tekecsapattal mérkőzött meg. Idegenben 5:3-as (3066:2990 fa) győzelmet szerzett a lendvai együttes, amivel megerősítette helyét a tabella élén.

A fordulóban győzött Šimon 503, Tisovic 517 és Matko 521 fával, míg Radakovič, Horvat és Šalamun alulmaradt párbajában.

F.h.m. 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben