kele
perec1
garas1
63. évfolyam
17. szám
Lendva 
2019. 04. 25.
kiscim1719
 

A negyedik helyre csúsztak: Roltek Dob – Nafta 1903 2:0 (1:0)

sport nafta4318A legutóbbi győzelemmel úgy tűnt, magára talált a lendvai legénység, így a 12. forduló szombati rangadója érdekesnek ígérkezett. Hamar bebizonyosodott azonban, hogy a Dob elleni találkozó is az ismert forgatókönyv szerint zajlik le: a csapat mezőnyfölényben játszott, de csak szenvedett a kapu előtt, a gólgyártást pedig az ellenfél kezdte meg.

Az első ígéretes lehetőség a lendvaiak előtt adódott, de Zeljko a beadott labdát elfejelte a kapu mellett. A találkozó korai időszakában vezetést szerzett a hazai felállás, Petric járt sikerrel. Küzdött a Nafta, de a második találatot is a hazaiak szerezték meg egy ellentámadásból a második félidőben, amikor Hrovat célzott pontosan. Miközben a hazaiak kétszer is legyőzték Raduha kapust, a sorjázó lendvai támadásokból Oštrek, Vinko és Paku sem tudott élni a gólszerzési lehetőséggel, legközelebb a kapufáig jutott el a labda.

Az öt forduló óta veretlen Dob túl kemény diónak bizonyult tehát Fridl edző legénységének, amely továbbra sem találja a gólszerzéshez és a biztos győzelemhez vezető utat. Így a legutóbbi győzelem is csak egy halvány, de gyorsan szétoszlott reménysugár lett. 

 

A mérkőzés helyszíne: Dobi Sportpark

A nézők száma: 200

Játékvezetők: Matković Aleksander, Klančnik Tomaž, Karmel Vidko

Szövetségi ellenőr: Karlin Marko

Dob: Čretnik, Avbelj, Suljević, Račić, Petric (Funtek 89.), Mlakar (Levec 84.), Hrovat, Vrandečič, Kunstelj, Guček, Gorenc Stankovič (Pašić 59.), edző: Toševski Nenad

Nafta 1903: Raduha, Šeruga, Oštrek (Cekovski 70.), Ploj, Malešević, Novinić(Leuštek 65.), Zeljko, Prahić, Paku, Vinko, Matas (Grabant 81.)  edző: ifj. Fridl Franc

Gólszerző: Petric (17.), Hrovat (67.)

Sárga lap: Paku, Rašić, Pašić, Novinić, Malešević 

Piros lap: –

 

F.h.m./hs

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben