kele
perec1
garas1
63. évfolyam
17. szám
Lendva 
2019. 04. 25.
kiscim1719
 

Sima háromszettes győzelem

sport rop felnott4418Az országos 3. keleti röplabdaliga második fordulójában a Lendvai Röplabdaklub női csapata az első hazai mérkőzését Mežica ellen játszotta szombaton délután. Meglepően sokan voltak kíváncsiak a mérkőzésre, s a kiváló szurkolói körítés remek hangulatot varázsolt a lendvai középiskolába.

A lendvai csapat, amelyet javarészt hazai és fiatal lányok alkotnak, kiváló játékot mutatott, ami az első háromjátszmás (25:15, 25:9, 25:18) győzelmet is jelentette. A játék a harmadik játszmában vált izgalmassá, amikor a vendégek, akik tartalékjátékosok nélkül érkeztek a meccsre, igyekeztek nyomást gyakorolni és megtörni a hazaiakat. Egy kis ingadozás után azonban a lendvai lányok helytálltak és behúzták a szettet. Kostric Zala csapatkapitány a mérkőzés végén elmondta, hogy az utolsó pontig harcolt a csapat a pályán, amivel megmutatta jó csapatszellemét és játéka színvonalát: „Hibáztunk is, de igyekezetünkkel és akaratunkkal sikerült kiharcolnunk a győzelmet.”

Todorović Spasoje edző is elégedettségének adott hangot: „A játékunk az elképzelések szerint alakult, a lányok betartották az összes utasítást, amelyek edzésen hangzottak el, amelybe ezúttal besegített Grut Andrej is. A mérkőzésen energikusan játszottak a lányok és diktálták az iramot az elejétől a végéig. A támadás és a védelem teljesítménye kiváló volt, emellett a nyitás és a nyitásfogadás is remekül működött. Innentől kezdve a játék könnyen pörgött, habár a harmadik szettben az ellenfél megpróbálta megtörni a játékunkat. Egy halvány visszaesés után összeszedtük magunkat, emellett a cserék is változást hoztak, ami az első idénybeli győzelmünket jelentette, amiért gratulálok a lányoknak.”

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben