kele
perec1
garas1
64. évfolyam
7. szám
Megjelenés:
2020. 02. 20.
kiscim0720
 

Továbbra sincs gól: Ilirija 1911 – Nafta 1903 2:0 (0:0)

nafta ilirija4618A 15. fordulóval a másodosztályú bajnokság első fele zárult a hétvégén, s a Nafta idegenben újabb vereséget szenvedett, ezúttal a fővárosi Ilirija ellen.

Ismét mezőnyfölényben játszott a lendvai felállás és számos ígéretes gólhelyzetet alakított ki, a csatárok azonban egyikkel sem tudtak élni. Roginić és Vinko elpuskázott helyzetei mellett Cvrtila egyik lövése is a keresztlécen pattant.

A térfélcserét követően sem tudta megtörni a tömör hazai védelmet a lendvai felállás, Ploj és Prahić próbálkozásainál sem találta meg az utat a labda Šuškovič kapus hálójába. A fejlemények a pályán aztán a korábbi mérkőzésekhez hasonlóan alakultak, az ellenfél a sok lendvai kihagyott helyzetet találattal büntette. Az egyik ritka lehetőségükkel a hazaiak élni tudtak, ekkor a 75. percben Rujović lépett meg a lendvai védelemtől. A lövését ugyan Raduha kapus elérte, azonban a keresztlécről a labda a gólvonal mögé pattant. Az Ilirija másodjára a hosszabbításban sújtott le a Naftára, amikor Cvrtila szabálytalankodott, Jug játékvezető pedig 11-est ítélt, amelyet Tiganj értékesített.

 

A mérkőzés helyszíne: Ljubljanai Ilirija Stadion

A nézők száma: 150

Játékvezetők: Jug Matej, Bensa Uroš, Kalan Miha,

Szövetségi ellenőr: Drnovšek Igor

Ilirija: Šušković, Sredojević (Urbanija 77.), Lapuh, Cesar (Lesjak 65.), Haljeta, Tiganj, Rujović, Potočnik, Gibeerac, Corn (Škerl 72.), Poljanec, edző: Kosić Dušan

Nafta 1903: Raduha, Grabant (Ploj 65.), Oštrek (Malešević 82.), Zeljko, Prahić, Živko, Vas, Vinko, Matas, Cvrtila, Roginić, edző: ifj. Fridl Franc 

Gólszerző: Rujović (75.), Tiganj (11 m, 93.)

Sárga lap: Matas, Guberac, Haljeta, Cvrtila

Piros lap: –

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben