kele
perec1
garas1
63. évfolyam
16. szám
Lendva 
2019. 04. 18.
kiscim1619
 

Bátran az éllovas ellen

sport rop46180A lendvai Muránia röplabdacsapata szombaton a második hazai mérkőzésén az éllovas Črnát fogadta a középiskola tornatermében. A lendvai lányok bátran játszottak és meglepően kiegyensúlyozott játékot mutattak. Nem kevés erőfeszítéssel tudott csak 3:1-re győzni a vendégcsapat, amelyhez a rutinjuk is hozzásegített.

sport rop46181Az első szett gyengébb kezdése után a hazaiak a végén már veszélyeztették a vendégsikert, de 25:21-re mégis alulmaradtak a lendvai lányok. A hazaiak azonban visszavágtak a második játszmában, a jó kezdésnek köszönhetően 8:4-re sikerült elhúzniuk, amit a folytatásban csak növeltek. A vendégeknek a nyitásfogadással voltak gondjaik, a Muránia támadásai pedig szervezettek, hatékonyak voltak és a sáncolás is jól működött. Miután az első szettlabdát a lányok nem használták ki, a másodikat már nem hagyták elveszni, és fölényesen, 25:11-re nyertek. A harmadik és a negyedik játszmában kiegyensúlyozott volt a játék, felváltva vezettek a csapatok, nagyobb különbséget egyik sem tudott elérni. Izgalmasnak ígérkezett a harmadik szett vége, de Črna csapata a végére elhúzott és 25:19-re hozta a játszmát. A negyedikben hajszálon múlott a Muránia győzelme, de az ellenfél higgadtsága és tapasztalata segítségével küzdelmes hajrában 26:24-re megnyerje a játszmát és a meccset.

Biztató, hogy négy forduló után a Murániának elsőként sikerült játszmát rabolni Črna csapatától, ami arra utal, hogy a csapat a ligában a legjobbakkal is felveheti a versenyt. 
 
 
MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben