kele
perec1
garas1
63. évfolyam
16. szám
Lendva 
2019. 04. 18.
kiscim1619
 

Az idény végére visszaestek az ifik

sport ifi4618Míg a szlovén második keleti ifjúsági és serdülő fociliga őszi idényét az ifjúsági csapat magabiztos győzelmeivel jobban kezdte a serdülőknél, a szezon vége felé a teljesítményük ingadozni kezdett. A legutóbbi vereség után a lendvai stadionba látogató Ilirska Bistrica ellen sem tudott győzni. A mérkőzésen a vendégek jobban akarták a győzelmet és kihasználták a hazaiak gyenge pontjait.

 

Az első félidőben Godec révén egygólos előnyt szereztek, majd a folytatásban egy alkalommal végigrohantak a hazaiak védelmén, s az akció zárásaként szép lövéssel Kovačič győzte le Lőrinc kapust, majd Očko is sikerrel járt. A háromgólos hátránynál a kissé szétesett lendvai csapatban az egyéni próbálkozások sem voltak eredményesek. Egészen az utolsó percekig, amikor a 87. percben Pavšič higgadtan értékesítette büntetőjét. Felélénkült ekkor a csapatjáték, szárnyra kapott a hazai felállás és egy perc múlva Berden helyezkedett jól és talált a kapuba. A lendület azonban későn érkezett, a pont megszerzéséhez már nem maradt elég idő.

A serdülők viszont jó sorozatukat és a bistricai serdülőknek mindkét félidőben kettőt lőttek. Az első játékrészben Toplek és Lesar járt sikerrel, a másodikban pedig Nedeljko és Flac növelte az előnyt.

Az őszi idény utolsó előtti fordulójában a lendvai csapatok negyedikek a közös tabellán 52 ponttal.
 
 
MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben