kele
perec1
garas1
63. évfolyam
17. szám
Lendva 
2019. 04. 25.
kiscim1719
 

Győzelem a listavezető ellen: Kalcer Radomlje – Nafta 1903 0:2 (0:0)

sport nafta47181Az őszi idény utolsó idegenbeli mérkőzését a listavezető Radomlje ellen játszotta vasárnap a Nafta, s eredményes játékkal megszakítva a hazaiak győzelmi sorozatát fontos három pontot gyűjtött. Ezúttal sérülés miatt Cekovski, Oštrek és Vinko sem utazott el Radomljébe.

Többet birtokolta a labdát a Nafta és saját térfelére szorította a hazai csapatot, akik csak elvétve jutottak el Raduha kapuja elé, veszélyeztetni viszont nem tudtak. Az első félidőben a kék-fehérek több szép gólhelyzetet alakítottak ki, az egyik ígéretesebb Paku lövése volt, amely a kapufán csattant, majd Ploj gólhelyzetbe kerülésénél a játékvezető lest intett.

sport nafta47182A térfélcserét követően még erőteljesebben nyomott a lendvai csapat. Ennek az eredménye a 66. percben született meg, amikor Novinić pontos beadással megtalálta Roginićot, aki egyedül nézett szembe Adam kapussal, s pontos lövéssel megszerezte a vezetést a Naftának. Alig hét perc elteltével a fiatal horvát duplázott: miután kicselezte a védelmet, a 16-os széléről lőtt kapura, labdája pedig a kapu jobb oldali sarkában landolt. A vendégek a játékidő utolsó negyedében sikertelenül veszélyeztették Raduha kapuját.

A radomljei győzelemmel a Nafta faragott a hátrányából a tabellán, hiszen az éllovas mellett a Bravo csapata sem jutott ponthoz a bajnokság 16. fordulójában.

 

A mérkőzés helyszíne: Radomljei Sportpark

A nézők száma: 250

Játékvezetők: Borošek Alen, Benc Uroš, Friš Tadej

Szövetségi ellenőr: Tkalčič Silvester

Radomlje: Adam, Halilović, Primc, Jazbec, Hajrić, Cerar, Kimovec (Kondič 69.), Ahačič (Gomara Zamorano 80.), Jakovljević, Mornar, Demirci (Poglajen 83.), edző: Bašić Nermin

Nafta 1903: Raduha, Grabant, Ploj (Malešević 90.), Novinić, Zeljko, Prahić, Paku, Živko, Vas, Matas (Šeruga 94.), Roginić (Leuštek 91.), edző: ifj. Fridl Franc 

Gólszerző: Roginić (66., 73.)

Sárga lap: Novinić, Mornar

Piros lap: –

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben