kele
perec1
garas1
63. évfolyam
17. szám
Lendva 
2019. 04. 25.
kiscim1719
 

Feljutottak az élmezőnybe

sport murania47181A Lendvai Röplabdaklub többéves befektetett kemény munka után először jutott el a kitűzött célig, hogy az utánpótlás csapatokkal feljusson az országos legjobbak közé. A tervet elsőként a serdülő lányok hazai pályán teljesítették vasárnap.

sport murania47182A lendvai középiskola tornatermében a helyi csapat lelkes szurkolótábora örömére magabiztos és remek játékkal mindkét ellenfelet két játszmában győzték le. A csoportselejtező harmadik tornáján a lendvai csapat dominált a pályán, megfelelően összpontosított, felelősségteljesen játszott, ami a ŽOK Ljutomer ellen könnyű, 25:10-es és 25:8-as győzelmet, a Zoja Lenart elleni összecsapás pedig 25:10 és 25:7-es tarolást hozott. A kiváló teljesítményhez nagymértékben hozzájárult Todorović Spasoje edző szakmai munkája, aki a közelmúltban elhagyta a klubot és külföldre utazott, így személyesen nem élhette meg a sikert. Előreláthatólag májusban tér haza, tudtuk meg Sarjaš Sven elnöktől, aki még elmondta, hogy a klubvezetőség aktívan keresi a helyettest, néhány tárgyalást már lebonyolítottak és a napokban eldől, ki lesz az új szakvezető. Addig az edzések irányítását a klubon belül oldják meg.

sport rop serd47181Emellett egy nappal korábban, szombaton sikeresen indította az országos bajnokság első tornáját a fiatalabb lánycsapat is. A lendvai középiskola tornatermében a ŽOK Sobota (25:4, 25:4) és a ŽOK Ljutomer (25:5, 25:12) elleni magabiztos győzelemmel a csoportelső helyre kerültek.

 

sport rop serd47182

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben