kele
perec1
garas1
63. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2019. 10. 17.
kiscim4219
 

Újabb három pontot gyűjtöttek

sport murania5018A lendvai Muránia röplabdaklub hölgycsapata remek szurkolói körítés mellett újabb hazai győzelmet zsebelt be. A 3. keleti országos liga 8. fordulójában szombaton az Uniforest Prebold felállás ellen 3:1-re győztek a lendvaiak.

Az első játszmában a Muránia soraiban a hibák sorban követték egymást. Ebből kiindulva a szoros küzdelem ellenére el kellett fogadni a 23:25-ös vendégsikert. A folytatásban viszont a lendvai felállás már bátrabban és magabiztosabban játszott és a nyitások is feljavultak. Pontról pontra vették át a játék irányítását és a sorsdöntő pillanatokban is higgadtan játszottak. Ennek következtében a következő három szettet kis izgalommal ugyan, de simán 25:14-re, 25:22-re és 25:17-re nyerték.

„Kuhar Nika, Hozjan Ajda és Sarjaš Lana remek nyitásai után az ellenfél nem tudta kellőképpen megszervezni a támadásait, gyengébbek és átláthatóbbak lettek. Erre megfelelően ráéreztek a lányok és ehhez igazították a védelmet. A mérkőzésen továbbá remekül működött az összjáték is, a jó nyitásfogadás pedig Čiček Évának lehetővé tette a gyors támadásszervezést. Miután bevonta az összes csapattársat, teljesen ellehetetlenítette az ellenfél minden próbálkozását” – nyilatkozta Todorović Spasoje edző.

Az összesítésben a Muránia 9 ponttal ötödik, a tabellát pedig magabiztosan Črna csapata vezeti 24 ponttal.

(Fotó: Čiček Gregor)

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben