kele
perec1
garas1
63. évfolyam
34. szám
Megjelenés:
2019. 08. 22.
kiscim3419
 

Két új erősítéssel kezdte a felkészülést a Nafta

sport ujnafta0319A másodikligás Nafta 1903 felnőtt csapata hétfőn megkezdte a felkészülést a március 10-én rajtoló tavaszi szezonra. A lendvai műfüves pályán megtartott edzés után, kedden a csapat négynapos edzőtáborba utazott Planicára, ahol az erőnléti edzések és a csapatépítő tréningek kerültek előtérbe.

Pirtovšek Rok középpályás és Bizjak Jaka támadó a ptuji Dravától érkezett a Naftához.

 

A klub vezetősége hétfőn tartja meg sajtótájékoztatóját, közzétették viszont, hogy a ptuji Drava csapatától két új játékos szerződött a Naftához. Pirtovšek Rok 22 éves középpályás 2021. június 30-ig kötött szerződést, a 27 éves Bizjak Jaka támadó pedig 2020. június 30-ig. Bizjak az őszi idényben szerzett 10 góljával a negyedik a góllövők listáján és a távozó Roginić Marko utódjaként érkezett Lendvára, akinek átigazolása még folyamatban van. A Nafta játékoskeretéhez újra csatlakozott Zagorec Adam, aki egyetemi kötelezettségei miatt ősszel kölcsönben játszott Hotizánál, a tavaszi folytatásra pedig lehetőséget kapott a bekerülsére Fridl Franc csapatába. 

Fél év után távozott a klubtól Matas Nikola, a több játéklehetőség reményében pedig Vöröš Patrik is elhagyta a csapatot. Nem hivatalos információk szerint Vöröš Hotizánál folytatja a pályafutását.   

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben