kele
perec1
garas1
63. évfolyam
34. szám
Megjelenés:
2019. 08. 22.
kiscim3419
 

A Nafta felkészülési meccsei

nafta ljutomer0619Nafta 1903 – Ljutomer 6:1 (4:0)

Második alapozási mérkőzésén a Nafta szombaton a harmadosztályú Ljutomert látta vendégül a lendvai műfüves pályán. A lendvai gárda egyértelműen erősebb volt a harmadikligás csapatnál, a gólgyártásban különösen Ploj tette oda magát, aki a találkozón négyszer talált a hálóba, majd egyszer Paku és az újonc Bizjak is gólt szerzett. Egyoldalú játék folyt a pályán, Ljutomer elvétve jutott el Valentić kapujáig, a folytatásban azonban egyszer Raduha hálójába sikerült bejuttatniuk a labdát. A számos ígéretes helyzet révén a Nafta nagyobb arányú győzelmet is szerezhetett volna, komolyabb helyzeteket Vinko és a próbajátékon lévő Balázs is elszalasztott.

Az első félidő felállása: Valentić Jurica, Vas Árpád, Ploj Alen, Balázs Zsolt, Grabant Bence és Grabant Péter, Novinić Mitja, Šeruga Leon, Malešević Marko, Vinko Vedran, Zagorec Adam. A folytatásban pályára lépett Raduha Florijan, Dino Cvrtila, Prahić Igor, Bizjak Jaka, Pirtovšek Rok, Magdič Lukas, Oštrek Stjepan, Paku Roland, Zeljko Damir, Živko Žiga. 

 

 

Radomlje – Nafta 0:0

Még múlt héten a Nafta idegenben a bajnokság éllovasa ellen lépett gyepre. A mérkőzésen a lendvai felállás dominált a pályán, az első félidőben az ellenfél térfelén gyakorolt nyomást, amivel meglepte a radomlje csapatot. Míg az nem tudta kibontakoztatni saját játékát, agresszív játékával a Nafta számos gólszerzési lehetőséget alakított ki, amit a támadók viszont nem tudtak góllal megkoronázni. A Nafta a folytatásban is többet birtokolta  a labdát, Fridl Franc vezetőedző pedig pályára küldte a kispadon lévő játékosokat is. A vendégek a 75. percben dolgozták ki a legígéretesebb helyzetüket, a hazaiak azonban a gólvonalról ezt is mentették, a találkozó így gól nélkül ért véget.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben