kele
perec1
garas1
63. évfolyam
25. szám
Megjelenés:
2019. 06. 20.
kiscim2519
 

Eredményes céllövőszereplések

sport coal1019Az északkeleti regionális sportlövészeti bajnokságot a hétvégén Ormosdon rendezték meg, ahol a Lendva-vidéki egyesületek tagjai szép eredményeket értek el.

A légpuskaverseny felnőtt mezőnyében Car Franc a dobornaki Jezero egyesületből a 20. helyet szerezte meg. A petesházi Coalból Gerenčer Boris 25., Kopinja Jože 32. és Miladinović Dragan 36. lett, ami csapatban a nyolcadik helyet jelentette a felállásnak. A lendvai egyesületből Somi Lars a 41. helyen, míg pisztoly versenyszámban klubtársa, Aladič Elemir a 10. helyen végzett.

A korosztályos megmérettetésekben az ifjúsági lány mezőnyben Tkalec Maja (Lendva) a 6. helyhez lőtt elegendő kört, a serdülőknél pedig taroltak a Jezero lányai: Urisk Bakan Lena az első, Podgoršek Laura a harmadik helyen végzett, Kolman Kaja a 4. helyezést szerezte meg, Gavrič Saša a 6., Ferencek Melani a 9. és Vuk Nika a 10. lett. A Podgoršek, Bakan Urisk, Kolman hármas csapatban első lett. Az idősebb fiúk korosztályában a Coalból Galambos Milan a 8., Palnec Bogar Marck a 17., Vugrinec Vito a 18. helyen végzett. A hármas teljesítménye a csapatversenyben a negyedik helyre volt elegendő. Palnec Bogar Marck a pisztoly versenyszámban is indult és az első helyen végzett. A lendvai egyesület légfegyveresei közül Krpan Mihailović Tine 7., Lebar Vik 19. lett, a lányoknál Jezernik Alina a 7. helyet szerezte meg, míg Magyar Noemi a dobronaki Jezeróból 6. lett. A legfiatalabbak kategóriájában Galambos Gréta (Coal) meghibásodott fegyvere ellenére megszerezte a második helyet, a fiúknál Horvat Matija (Coal) 9. lett.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben