kele
perec1
garas1
63. évfolyam
25. szám
Megjelenés:
2019. 06. 20.
kiscim2519
 

Nem sikerült győzni: Brda – Nafta 1903 1:1 (0:0)

sport brda11192A hétvégén a 18. fordulóval kezdődött meg a 2. liga tavaszi szezonja, amelyet a Nafta a tabella utolsóelőtti helyén álló Brda ellen indított idegenben. A tengerparti, vipolžei pálya rossz állapotban volt, de a Nafta eltökélt és harcias játékkal vezetést szerzett, a győzelmet azonban elszalasztotta. 

sport brda11191A mérkőzésen a Nafta játszott mezőnyfölényben, de a számtalan gólhelyzet ellenére a hálók a pihenőig érintetlenek maradtak. A legszebb helyzetet egy kapu előtti beadásnál a Nafta újonca, Pirtovšek Rok hagyta ki. A második felvonásban magasabb fokozatra kapcsolt a lendvai felállás, aminek hamarosan meg is lett az eredménye: Bizjak Jaka juttatott a hálóba egy kipattanó labdát, ezzel megszerezve Naftának a vezetést, valamint új csapata színeiben az első találatát is. De a vezetés öröme nem tartott sokáig, hiszen mintegy tíz perc múlva a házigazda kiegyenlített. Az egyedüli valamit érő brdai ellentámadást Štrukelj használta ki, fejjel győzve le Raduha kapust. A Nafta ezek után hiába rohamozta meg a vendégkaput, a rossz feltételek mellett a szilárd hazai védelmet a mérkőzés végéig minden próbálkozása ellenére sem tudta megtörni.

A Nafta a pontszerzéssel nem tudott előrelépni a tabellán, miközben mindhárom riválisa, Radomlje, a Bravo és a Tabor Sežana is győzelemmel zárta a nyitófordulót. A vezető Radomlje kilenc pontra növelte az előnyét a Nafta előtt.

 

A mérkőzés helyszíne: Vipolže Sportpark

A nézők száma: 100

Játékvezetők: Matkovič Aleksander, Kovačič Andraž, Vojska Matej

Szövetségi ellenőr: Tomšič Roman

Brda: Radikon, Močić, Melvan, Kompara, Štrukelj, Rijavec (Žižek 46.), Opoku (Bužinel 80.), Marcius, Jazbar, Jalinous (Perko 92.), Ćoralić; edző: Lulik Tomaž

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek, Bizjak, Oštrek (Ploj 85.), Novinić, Zeljko, Prahić, Paku, Živko, Vinko, Cvrtila; edző: ifj. Fridl Franc

Gólszerző: Bizjak (53.), Štrukelj (64.)

Sárga lap: Živko, Opoku, Paku, Novinić, Jazbar, Bužinel

Piros lap: –

 

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben