kele
perec1
garas1
63. évfolyam
29. szám
Megjelenés:
2019. 07. 18.
2919
 

Sportmix - hírek röviden

sport coal15191Sikeres idényt zártak a fiatal céllövők

A regionális korosztályos légpuskaliga utolsó, 6. tornájával Muraszombatban fejeződött be az idei versenyidény.

Az idősebb fiúk küzdelmében Galambos Milán, a petesházi Coal versenyzője szezonzárásként remekül teljesített, s a második helyezéssel az összesítésben felkapaszkodott a negyedik helyre. Az idényt csapattársa, Bogar Palnec Mark a 23., Vugrinec Vito a 31. helyen zárta. A lendvai egyesületből Mihailović Krpan Tine 13., Lebar Vik 22. lett. A csapatversenyt a lendvai fiatalok a 8., a Coal versenyzői a 10. helyen zárták.

sport coal15192

A legfiatalabb korosztályban Galambos Gréta a Coalból az összesítésben csupán az országos bajnok és csúcstartó ormosdi Vočanec Oliviától maradt le és a kitűnő második helynek örülhetett. Tot David a fiúk mezőnyében 9., Horvat Matija 10. lett. A fiatal sportlövők csapatversenyben a 6. helyet szerezték meg.

hs

 

Győzelemmel indult a tavasz

A belatinci öregfiú kispályás fociliga tavaszi rajtját a Torcida nagyarányú, 6:2-es (4:1) győzelemmel indította Gančani ellen. A lakosi csapat már az első félidőben eldöntötte a találkozót, a gólgyártás pedig a második játékrészben sem lankadt. A gólszerzők közé kétszer Plevel Gregor és Bedő Igor iratkozott fel, mellettük sikerrel járt Drvarič Marjan és Horváth László is. Torcida a következő fordulóban a listavezető Lipával csap össze.

f.h.m.

 

Elrajtolt a kiskaliberű liga

Szombaton Zalaegerszegen bonyolították le a nemzetközi kiskaliberű céllövőliga 1. fordulóját, amelyen 30 versenyző gyűlt össze. A felnőtt megmérettetést 273 körös kiváló teljesítménnyel a muraszombati egyesület céllövője, Makari Blaž nyerte a dobronaki Jezero tagja, Balaško Štefan előtt. A petesházi Coalból Kopinja Jože érte el a legjobb, 8. eredményt. Az idei bevezető forduló csapatversenyét Nagykanizsa nyerte. Az ifjúsági mezőnyben Galambos Milan (Coal) lett a legjobb 221 körrel.

hs

 

 

Eredményes cselgáncsosok

A két lendvai cselgáncsklub fiatal versenyzői a hétvégén Novo mestóban versenyeztek. A 14 évesek versenyében a KBV-ből Horvat Nika (44 kg) és Mujdrica Rok (50 kg) maga mögé utasította összes kihívóját, a Judo Klubból Maučec Tinaja (52 kg) szintén a dobogó legfelső fokára állhatott. Klubtársa, Gerič Nela (48 kg) harmadik, míg Gabor Ria (40 kg) negyedik lett. A 12 évesek korosztályában a KBV színeiben versenyző Sep Sara (48 kg) első, Škraban Lana (52 kg) második, Bogdan Štefan (29 kg) harmadik lett súlycsoportjában. A Novo mesto-i kupán 133 versenyző lépett a küzdőtérre 20 klubból.

hs

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben