kele
perec1
garas1
64. évfolyam
3. szám
Megjelenés:
2020. 01. 23.
kiscim0320
 

Sportmix - hírek röviden

sport judo18191Ozmec és Denša aranyérmet szerzett

Szombaton Mariborban rendezték meg a Baumgartner-övért folyó cselgáncstornát öt korosztály számára. Két korosztályban jelen volt a lendvai KBV két versenyző is.

A férfi felnőtt korosztályban Ozmec Leon (66 kg) nem talált legyőzőre, és miután mindhárom ellenfelét iponnal győzte le, aranyérem került a nyakába. Öten küzdöttek a győzelemért Denša Luka 60 kilogrammos súlycsoportjában, amelyben csupán Brence Miha (JK Impol) mért vereséget a kiváló lendvai cselgáncsozóra, ami a második helyet jelentette számára. Denša a későbbiekben a serdülők mezőnyében is tatamira lépett, ahol súlycsoportjában nem talált legyőzőre, a döntőben Kokalj Gašpert (JK Žiri) legyőzve a legfényesebb éremnek örülhetett.

sport judo18192

A maribori tornán öt országból 147 cselgáncsozó versenyzett 33 klubból.

hs

 

Két vereség Mariborban

A Nafta 1903 utánpótláscsapatai több sikeres szereplés után szombaton vereségekkel tértek haza a maribori Tabor csapatától.

Az ifi a tabellán harmadik helyezett hazai csapattól 4:1-re maradtak alul. Az első félidőben még viszonylag jól álltak a lendvaiak, hiszen a pihenőre egygólos (Weis) hátránnyal mentek. A folytatásban azonban nem tudtak felülkerekedni, és miután Sevič, Pernek, Korošec is lesújtott rájuk, a hátralévő játékidőből már csak Blagus Jakov szépítő góljára futotta. A serdülők mérkőzésén Petrušič és Filipovič az első félidő egymást követő két percében döntötték el a mérkőzést, a vendégek a találkozó végéig nem tudtak góllal válaszolni.

F.h.m.

 

Szentlászló győzött

A maráci kispályás fociliga 16. fordulójában Szentlászló váratlanul 5:6-os győzelmet szerzett idegenben az esélyesebb Filovci ellen. Pártosfalva 2:0-s vereséget szenvedett Ivancin, míg Strehovci 3:0-ra nyert Vučja gomila ellen. A Mlajtinci és Noršinci közötti összecsapás 2:2-vel zárult. Az összesítést Mlajtinci vezeti 36 ponttal, Szentlászló az ötödik 23, Pártosfalva pedig a sereghajtó nyolcadik helyen áll 2 ponttal.

F.h.m. 

terepíjászati kupaverseny

A Lendvai Íjászklub az országos íjászszövetséggel karöltve vasárnap, 2019. május 5-én 3D terepíjász kupaversenyt szervez 10 órai kezdettel Völgyifaluban a vadászház melletti erdőben. A versenyről a 040 697 781 (Kuzma Kristijan) vagy a 041 341 625 (Horvat Kristijan) mobilszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet bővebb tájékoztatást kapni.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben