kele
perec1
garas1
64. évfolyam
7. szám
Megjelenés:
2020. 02. 20.
kiscim0720
 

Raduha a végén hatalmasat mentett: Nafta 1903 – Roltek Dob 0:0 (0:0)

nafta dob2019Szombaton kora délután utolsó előtti hazai mérkőzését játszotta a Nafta. A csapat játéka továbbra sem volt meggyőző, így néhány kihagyott biztos helyzet után gólnélküli döntetlennel ért véget a meccs, a szurkolók nagy csalódottságára.

A mérkőzés elején Ploj próbálkozott, de a kapu fölé lőtt, majd Paku távoli lövésével sem talált a hálóba. A vendégek legszebb helyzetét Petric puskázta el, fejese Raduha kezében kötött ki. A 27. percben Bizjak erős lövését Čretnik szögletre hárította. A következő lehetőségnél Vas pontos beadása után az ígéretes helyzetet Ploj is kihagyta közelről. Vas, aki a kezdőcsapatban lépett pályára, elmondta, az első félidőben gyengébben védekezett a csapat, ami miatt a vendégek többet birtokolták a labdát: „Ennek ellenére alakítottunk ki egy-két biztos helyzetet, amit nem használtunk ki. Próbáljuk teljesíteni az új edző elvárásait, úgy érzem, pozitív irányba haladunk, de egyik napról a másikra nem várhatunk csodát.” 

 

 

A folytatásban jobban teljesített a Nafta, a csapat felvette az iramot, de annak ellenére, hogy a vendégek a védekezésre összpontosítottak, szórványos ellentámadásaikkal komolyan veszélyeztették a hazai kaput. Az 57. percben Avbelj lövése már a kapufán csattant. A cserék után sem változott a játék képe, ugyan mezőnyfölényben játszott a Nafta, de komolyabb helyzetet nem tudott kidolgozni, sem Zeljko, sem Balázs próbálkozásai nem jelentettek komolyabb veszélyt. Az utolsó percekben viszont a vendégek majdnem gólt szereztek, egy ellentámadásban Petric tört Raudha kapuja elé, aki a lövését bravúrosan védte. Így az utolsó sípszóig érintetlen maradt mindkét háló, így Sluka Marian vezetőedző továbbra is őrzi veretlenségi sorozatát a Naftával: „Sajnálom, hogy második alkalommal sem tudtuk itthon tartani a három pontot. A játékosok teljesítményével elégedett vagyok, az utolsó percig küzdöttek, próbálták az utasításokat végrehajtani. Hiányoltam azonban néhány játékos extra teljesítményét. Remélem, az egyelőre bennszorult képességeket rövid időn belül sikerül a pályán is megmutatni, és legalább a hazai mérkőzéseken, ahol az ellenfél visszaáll és kontrákra koncentrál, el tudjuk hozni a három pontot is.”

 

A mérkőzés helyszíne: Lendvai Sportpark

A nézők száma: 150

Játékvezetők: Borošak Alen, Benc Uroš, Sužnik Jure

Szövetségi ellenőr: Norčič Sašo

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek, Bizjak (Grabant B. 52.), Ploj (Balázs 52.), Malešević, Novinić, Prahić, Paku, Vas (Zeljko 73.), Vinko, Leuštek; edző: Sluka Marian 

Dob: Čretnik, Avbelj, Guček, Račić, Petric, Horvat, Kunstelj (Stankovič Gorenc 80.), Božič, Funtek (Pašić 71.), Žinič, Zenkovič (Levec 80.); edző: Toševski Nenad

Gólszerző:

Sárga lap: Leuštek, Kunstelj, Pirtovšek, Žinić

Piros lap: –

 

F.h.m./hs

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben