kele
perec1
garas1
63. évfolyam
37. szám
Megjelenés:
2019. 09. 12.
kiscim3719
 

A véghajrában visszaestek

nafta jarenina2119A városi stadionban játszották idénybeli utolsó hazai mérkőzéseiket a Nafta ifjúsági és serdülő korosztályos csapatai a Jarenina növendékei ellen. Mindkét hazai csapat gyengébben teljesített a megszokottnál. Míg az ifjúsági felállás 0:4-es (0:1) vereséggel távozott a sportparkból, a serdülők 0:5-re kaptak ki. A serdülők már az első félidőben gólhátránnyal vonultak pihenőre, majd a folytatásban tíz perc alatt háromszor is betaláltak a vendégek és még egy gólt szereztek a 68. percben. A hazaiak tehetetlenek voltak, az erejükből a szépítő gólra sem futotta.

Az idény végére Hermán István edző kispadja sérülések és más irányú kötelezettségek miatt rövidnek bizonyult, de mindemellett az edző eredményesnek minősítette a bajnokságot: „Teljesítettük az elvárásokat az idei szezonban, hiszen stabilan bennmaradtunk a ligában, ráadásul az összesített táblázat első felében fogunk végezni. Az őszi idény sokkal jobban sikerült, mint a tavaszi, amikor rengeteg problémával küzdöttünk. Néhány játékos igazolása nem jött össze és az edzésektől függetlenül nagyon sok játékos sérülésekkel küzdött. A tavaszi bajnokság során egyszer sem tudtam úgy kiállítani a csapatot, hogy a legjobb 11 játékos került volna pályára. Miután viszont eldőlt, hogy nem tudunk harcolni a dobogóért, a következő idényre kezdtünk dolgozni. Így a meccsen három játékosnak adtam lehetőséget az U15-ös együttesből. Közülük kettő végig is játszotta a mérkőzést.” Amint még az edző elmondta, a következő idényben az U17-es csapatot feltétlenül meg kell erősíteni, hogy olyan eredményes tudjon lenni, amilyen az idén volt. 

A vasárnapi mérkőzések eredménye nem befolyásolta a Nafta csapatainak helyezését az összesített tabellán, 78 ponttal maradtak a negyedik helyen, Jarenina viszont a két győzelemmel egyelőre kikerült a kieső zónából.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben