kele
perec1
garas1
63. évfolyam
37. szám
Megjelenés:
2019. 09. 12.
kiscim3719
 

Sportmix - hírek röviden

sport coal2119Kopinja lőtte a legtöbbet Gellénházán

Vasárnap bonyolították le a nemzetközi kiskaliberű liga 2. fordulóját a Zala megyei Gellénházán. A Petesházi Coal Sportlövészeti Egyesület tagjai eredményesen szerepeltek, hiszen Kopinja Jože 262 körrel versenygyőzelmet szerzett. A második helyen Havasi Ferenc végzett a PLE Zalaegerszegből, míg harmadik lett Kelemina Toni Središče csapatából. Az első tíz között végzett a dobronaki Jezeróból Balaško Štefan, aki hatodik, valamint Car Franc, aki nyolcadik lett. Csapatban a PSLE Nagykanizsa győzött a Dobronaki Jezero és a PLE Zalaegerszeg előtt. A Coal csapatban ötödik lett. Az utánpótlás korosztályban Galambos Milan (Coal) győzött 235 körrel.

Hs

 

Pártosfalva gólgálát rendezett

Váratlan és súlyos, 11:2-es vereséget mért a sereghajtó Pártosfalva Szentlászlóra a maráci kispályás fociliga 19. fordulójában. A fölényes győzelmet ráadásul idegenben, Szentlászló vendégeként aratták. A bajnokság vége előtt Filovci sem kímélte Vučja Gomilát, 13:2 lett a találkozó végeredménye. Mlajtinci 3:1-re verte Ivancit, míg Strehovci 3:1-re teljesített jobban Noršinci ellen. Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt még izgalmasnak ígérkezik a véghajrá, hiszen a listavezető Mlajtinci két ponttal vezet Noršinci előtt. Szentlászló magabiztosan ötödik, Pártosfalvának pedig a fölényes győzelem ellenére már nincs esélye előrelépni a sereghajtó helyről.

F.h.m.

 

hely a női sakkbajnokságon

A szlovén sakkszövetség a Radenska Pomgrad Sakkegyesülettel karöltve Muraszombatban rendezte meg az országos női sakkbajnokságot, amelyen a lendvai Rokada Sakkegyesület két női tagja is részt vett. A 19 résztvevő csapat között Nerat Brigita és Marič Marta a kilencfordulós svájci rendszerű tornát a 11. helyen zárta.

F.h.m.

 

A második fordulót a lendvaiak nyerték

A Dobronaki Jezero Lövészegyesület a hétvégén rendezte meg a muravidéki sportlövészeti pisztoly- és revolverliga 2. fordulóját.

Mindkét versenyszámot csapatban a Lendvai Sportlövészeti Egyesület versenyzői, Kovač Rihard, Duh Franc és Aladič Elemir nyerték meg, és mindkét számban a második helyre a házigazda Jezero Oljarna Premoša név alatt induló egysége, Premoša Boštjan, Hlebec Milan és Recek Mirko került. A pisztoly versenyszám harmadik helyezettje a Kovinar Ormož csapata lett Vočanec Stiven, Voljč Boris és Dogša Kristijan felállásban, míg revolverben a Jezero M48 csapata Babič Jože, Babič Mitja és Ivanič Robert összetételben.

Szoros volt a küzdelem a pisztoly egyéni megmérettetésben, amelyet 187 körrel Recek Mirko nyert meg (Jezero Oljarna Premoša), két körrel lemaradva a második helyen zárt Balaško Štefan (Jezero BZB), Aladič Elemir (Lendva) 183 körrel harmadik lett. A revolveres számot Aladič Elemir (Lendva) nyerte Tutek Miran (Jezero Oljanarna Premoša) előtt, akik ugyanannyit, 190 kört lőttek, de jobb arányú eredményével Aladič. Ivanič Robert (Jezero M48) 184 körrel a harmadik helyet szerezte meg.

hs

 

Fölényes győzelem

A belatinci öregfiú kispályás fociliga utolsóelőtti fordulójában Odrijánc csapata volt a Torcida vendége, amely ellen a lakosi legénység fölényes, 9:2-es (4:1) győzelmet aratott. A gólzáporos találkozón háromszor talált hálóba Plevel, egyszer pedig Drvarič, Novak, Šooš, Bedő, Kerék és Herceg járt sikerrel. A Torcida második a tabellán és a bajnoki cím megszerzéséért harcol.

F.h.m.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben