kele
perec1
garas1
63. évfolyam
45. szám
Megjelenés:
2019. 11. 07.
kiscim4519
 

Nagykanizsa csapatban, Havasi Ferenc egyéniben nyert

sport coal2719Nagykanizsán vasárnap az ötödik fordulóval befejeződött az idei nemzetközi kiskaliberű puskaliga. Az utolsó torna csapatversenyét a házigazda PSLE Nagykanizsa nyerte a Horváth Károly, Szabolics János, Borsos Atilla hármassal, második lett Muraszombat I csapata Makari Igor, Makari Blaž és Plahut Timotej felállásban, míg a harmadik helyen a ligát levezető petesházi Coal csapat végzett Kopinja Jože, Gerenčer Boris és Varga Gábor részvételével.

A dobogóról a dobronaki Jezero hármasa, Balaško Štefan, Car Franc és Babič Jožef csúszott le. Az egyéni küzdelmet 277 körrel a PLE Zalaegerszeg versenyzője, Havasi Ferenc nyerte, a nagykanizsai Szabolics lett a második 269 körrel, a harmadik helyen Varga (Coal) végzett 264 körrel. Az utánpótlás korosztályban Galambos Milán (Coal) magabiztosan, 247 körrel maga mögé utasította Hari Mišót (Muraszombat), aki 235 kört teljesített, valamint Žerdin Sašát (Cserencsóc), aki 234 kört lőtt.

Az idei ligát Nagykanizsa csapata nyerte Muraszombat I és a petesházi Coal előtt, negyedik lett a dobronaki Jezero. Az egyéni győzelmet nem hagyta kicsúszni a kezéből Havasi Ferenc (PLE Zalaegerszeg), aki az idei versenysorozatot 1339 körrel nyerte Szabolics János (PLE Nagykanizsa) előtt, aki 1322 kört lőtt. Harmadik lett Kopinja Jože (Coal Petesháza) 1291 körrel. A Jezeróból Balaško Štefan végzett a legmagasabban, neki ezúttal a hetedik hely jutott. A fiatalok versenyét Galambos Milán nyerte (Coal) 1170 körrel, Žerdin Saša (Cserencsóc) második lett 936 körrel, a harmadik helyen Jerič Taja (Cserencsóc) végzett 534 körrel.

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben