kele
perec1
garas1
64. évfolyam
8. szám
Megjelenés:
2020. 02. 27.
kiscim0820
 

Újabb bizalmat kapott a maráci regionális iroda

sport ob3719A Maráci Sportszövetség újabb négy évre szóló megbízást kapott a Muravidéki Regionális Olimpiai Bizottság és a sportszövetségi társulat irodájának működtetésére.

Pénteken Marác Község üléstermében ünnepélyes keretek között Gabrovec Bogdan, a Szlovén Olimpiai Bizottság (OB) elnöke és Recek Branko, a Maráci Sportszövetség elnöke Glavač Alojz polgármester és Sodržnik Janez, az OB alelnöke jelenlétében újabb négyéves szerződést írt alá a regionális iroda működéséről és támogatásáról. Ez alkalomból Recek Branko, az iroda vezetője elmondta, az újabb megbízás elismerése annak, hogy az iroda jól dolgozott és a jövőre vonatkozóan ismét felelősségteljes munkára hatalmazták fel őket.  

A muravidéki regionális iroda 27 muravidéki községet ölel fel, Sodržnik Janez OB-alelnök véleménye szerint pedig a munka minőségi elvégzésében, valamint a visszajelzések és a kezdeményezések területén az aktívabbak közé tartozik az országban működő 15 iroda közül. „Tudatában vagyunk annak, hogy az élsportolók valamelyik helyi klubban kezdték a pályafutásukat, ezért minden egyes erőfeszítést és egyesületi munkát a regionális irodák területein nagyra értékelünk” – mondta az alelnök, majd hozzátette, hogy a regionális irodáktól a jövőben is elvárja az új sportszövetségek megalakulásának segítését ott, ahol a sportfejlődésnek megvannak az alapjai, hiszen a cél közös: minél több embert mozgásra késztetni.  

 

 

Gabrovec Bogdan elnök is a megfelelő együttműködést hangsúlyozta felszólalásában, míg Glavač Alojz polgármester kiemelte, hogy községi szinten a sportolást és a mozgást az egyesületi programok támogatásával ösztönzik. 

Amint Recek Branko irodavezető mindezekhez hozzátette, idén már kiviteleztek néhány programot, helyi szinten közreműködtek az éves sporttervek kidolgozásában, sportjátékokat szerveztek, továbbá a muraszombati közegészségügyi intézettel együttműködnek a mozgás népszerűsítésében, valamint szeptemberben az európai sporthéten számos programot rendeztek az idősebb és fiatal korosztály számára.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben