kele
perec1
garas1
64. évfolyam
7. szám
Megjelenés:
2020. 02. 20.
kiscim0720
 

Vendégként még nem megy: Krka – Nafta 1903 3:2 (3:1)

nafta4119 malesA Krka már az első félidőben ráérzett a Nafta bizonytalanságára, amit megfelelően kihasznált, így az első félidőben megszerzett három góljával már szinte bebiztosította a három pontot. A hazai felállás a szombati mérkőzést tehát jobban kezdte, többet birtokolta a labdát és a játék iramát is meghatározta.

 

Képünkön: Malešević Marko szabadrúgásból szerzett góljával még élt a remény a pontszerzésre.   

 

Az első találat a 12. percben született meg, egy jobb oldali beadást Potokar értékesített. A hátrányra a lendvai gárda hamar válaszolt, Oštrek keresztlécen csattanó szabadrúgásánál Pirtovšek találta fel a legjobban magát és helyezett Šuškovič hálóőr háta mögé. Egy ideig aztán csak csordogált a játék a mezőnyben, mígnem Rebernik került ígéretes helyzetbe. Lövését a Krka-védelem sikeresen kirúgta és veszélyes ellentámadásba lendült. A mély beadást követően Kambič lőtt Raduha kapujának jobb sarkába, újra vezetést szerezve, majd három perccel a félidő vége előtt a 16-os széléről Tičič fordulatból szerzett góljával növelte a hazai előnyt.

A fordulás után feléledt a lendvai csapat, merészebben játszott, hamar átvette a játék irányítását. Ennek nyomán több helyzetet is kidolgoztak a támadók, de csupán egyet sikerült értékesíteniük. A 80. percben nagyszerűen kivitelezett szabadrúgásból Malešević mintegy 20 méterről csavart a hálóba. Az utolsó tíz percben a kék-fehérek belehúztak a játékba, de a hazai védelem higgadtan rendre hárította a próbálkozásokat. A játékidő utolsó percében második begyűjtött sárga lapja miatt Leuštek kényszerült elhagyni a pályát, amivel a pontosztozkodás reménye is szétfoszlott. 

 

A mérkőzés helyszíne: Portoval Stadion, Novo Mesto

A nézők száma: 100

Játékvezetők: Antič Mihael, Cerovac Daniel, Gornik Nejc

Szövetségi ellenőr: Vavpetič Vladimir

Krka: Šušković, Bedek, Judež, Dušak, Kastrevec, Pavič, Škrbec, Kambič, Kim (Kižlin 84.), Vešnar Tičić (Vranešič 79.), Potokar (Hrka 75.); edző: Zeljković Zoran

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek R., Bizjak, Oštrek (Szökrönyös 64.), Malešević, Novinić, Vinko (Ploj 74.), Paku, Živko, Rebernik (Kamarás 64.), Leuštek;  edző: Sluka Marian

Gólszerző: Potokar (12.), Pirtovšek (19.) Kambič (36.), Vešner Tičić (42.), Malešević (80.)

Sárga lap: Pavič, Maleševič, Leuštek, Kastrevec, Kižlin, Paku

Piros lap: Leuštek

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben