kele
perec1
garas1
64. évfolyam
37. szám
Megjelenés:
2020. 09. 17.
kiscim3720
 

Megszakadt a hazai győzelemsorozat: Nafta 1903 – Brda 2:2 (2:0)

nafta4219Az őszi idény egyik leggyengébb játékát mutatta a lendvai Nafta hazai közönség előtt, amely szombaton csalódottan hagyta el a lelátót. Sluka csapatának játékából ezúttal sok hiba előjött, a győzelem pedig a véghajrában úszott el.

A mérkőzés első ígéretes helyzetében a 16-os széléről Paku szerzett vezetést a Naftának, aztán a 12. percben Rebernik veszélyeztetett, de lövése a kapu mellett suhant el, majd Oštrek is pontatlanul célzott. Vinko próbálkozását ezután Pintol kapus hárította, viszont a félidő előtt Rebernik fejjel növelni tudta a hazai előnyt, kihasználva a vendégkapus bizonytalanságát.

 

 

Miután biztató hazai vezetéssel fordultak a csapatok, a kék-fehérek visszaestek. Támadásaik nem voltak eléggé célra törőek: Oštrek lövését könnyen védte a kapus, Vinko beadását pedig Malešević rosszul találta el fejjel. Gyenge napi formában volt Oštrek, aki a folytatás legszebb lehetőségét szalasztotta el, egy ötletes akció után az üres kapu mellé lőtt. A 68. percben következett a fordulat. Halilović játékvezető Raduha közbelépésénél vitatható büntetőt ítélt meg, Celcer pedig faragott Brda hátrányából. A 72. percben emberelőnybe került a Nafta, miután második sárga lap miatt Rojc kényszerült elhagyni a pályát. Hiába voltak azonban a naftások többen, nem tudtak belőle előnyt kovácsolni, az ellenfél viszont nem adta fel és nyílt játékával egyre nagyobb nyomást gyakorolt Raduha kapujára. A mérkőzés utolsó percében Raduha rosszul hárított, Musić pedig fejjel megszerezte az egyenlítő gólt, amivel megszakadt a Nafta hazai győzelmi sorozata. 

A mérkőzés helyszíne: Lendvai Stadion

A nézők száma: 300

Játékvezetők: Halilović Denis, Šprah Robert, Radusinović Davorin

Szövetségi ellenőr: Novarlič Zoran

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek R., Bolla, Bizjak (Kamarás 74.), Oštrek (Szökrönyös 65.), Malešević, Novinić (Šeruga 88.), Vinko, Paku, Živko, Rebernik; edző: Sluka Marian 

Brda: Pintol, Celcer, Rojc, Humar, Bužinel R. (Bužinel J. 63.), Jazbar, Jalionus Darius (Frelih 74.), Golob (Perše 63.), Curk, Musić, Jalionus Dawoud; edző: Badžim Vlado

Gólszerző: Paku (6.), Rebernik (43.), Celcer (69., 11-es), Musić (89.)

Sárga lap: Paku, Malešević, Rojc, Raduha, Vinko, Kamarás

Piros lap: Rojc

MCSi Design