kele
perec1
garas1
64. évfolyam
21. szám
Megjelenés:
2020. 05. 28.
kiscim2120
 

Magabiztos győzelemmel rajtoltak

sport rop4219Pénteken este hangos szurkolás közepette kezdte meg a harmadik röplabdaliga bevezető összecsapását a lendvai Muránia női röplabdacsapat az 1. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskola tornatermében. Az első fordulóban erős kihívóval nézett szembe a hazai csapat, hiszen a tavalyi évben még másodikligás Ljubljana Volleyball érkezett Lendvára.

A találkozót visszafogottan kezdte a hazai felállás, hátrányba is került, de az első játszma 2:7-es lemaradását hamar ledolgozta a fiatal lendvai csapat.  Onnantól kezdve pedig átvette a játék irányítását, tökéletes nyitásokkal és remek játékszervezéssel felszabadultan és magabiztosan játszott, ami sima, 3:0-s (25:14, 25:16, 25:13) győzelmet jelentett.

 

 

Todorović Spasoje edző nem titkolta elégedettségét a mérkőzés végén, hiszen amint elmondta, a héten keményen készültek a mérkőzésre: „A találkozót magas szinten játszottuk és örülök, hogy van még tartalék a csapatban. A lányok kellőképpen motiváltak voltak a meccsen, a megbeszélt és elképzelt játékot hozták, a játékukban pedig nem volt ingadozás. A sérült Vita Belec első liberónk hiányát is megfelelően pótoltuk, főleg Stanković Ana révén. A nyitások, amelyeken sokat dolgoztunk az edzéseken, remekül működtek, sikerült megtörni az ellenfelet, és miután megtaláltuk a gyenge pontjaikat, bebiztosítottuk az első három pontunkat.”

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben