kele
perec1
garas1
64. évfolyam
20. szám
Megjelenés:
2020. 05. 21.
kiscim2020
 

A forduló rangadóját a Nafta nyerte: Nafta 1903 – Radomlje 4:0 (3:0)

nafta4419A vártnál simábban gyűjtötte be három pontját a Nafta 1903 szombaton este a 15. forduló reflektorfényben játszott rangadóján. A kék-fehérek hatékony és magabiztos játékkal már az első félidőben bebiztosították a megérdemelt győzelmet, és a folytatásban is további lehetőségeket alakítottak ki. Emellett a lendvai stadionban a szurkolói körítést a radomljei „Molnárok”, valamint a kerítésen kívül szurkoló „Gorgonák” is hangulatosabbá tették, a néhány illetlen rigmust leszámítva.

A lendületes mérkőzés első ígéretes helyzetét a vendégek dolgozták ki az ötödik percben, amikor Živko hibáját Nikolič hagyta kihasználatlanul. Ezt követően puhatolgatták egymást a csapatok, majd a 16. percben a 16-oson belülről Ploj félfordulatból lőtt a bal felső sarokba, megszerezve a vezetést a Naftának. Megzavarta a találat a vendégeket. Egy szabálytalanság után mintegy 20 méterről Malešević szabadrúgása átszállt néhány játékos felett és meglepve Lojen hálóőrt a kapuban landolt. A félidő végéig Paku és Oštrek is növelhette volna az előnyt, majd a kapufa is segítette a vendégeket, akik csak futottak az eredmény után, mert Bolla egyszer higgadtan mentett, majd Raduha szinte már színpadiasan vetődött az egyik labdára. Az újabb hidegzuhanyt aztán Rebernik okozta a 43. percben a vendégeknek, aki meglépett a védelemtől és a hálóőr mellett a jobb alsó sarokba helyezett.

 

 

A térfélcserét követően kissé alábbhagyott a hazaiak lendülete, a két kapu között csordogált a játék, majd a mérkőzés végére újra felpörögtek az események. A 68. percben pályára lépő Bizjak ellen szabálytalankodott Lojen kapus, akit Podgoršek játékvezető piros lappal büntetett. Emberhátrányba kerülve a radomljeiek már nem veszélyeztették Raduha hálóját, és miután Ploj kapufát lőtt, a sérülésből visszatérő Bizjak a ráadásban állította be a 4:0-s végeredményt. A mérkőzésen sérülés miatt Bolla kényszerült elhagyni a pályát, és sárgalapos büntetést kapott Sluka edző is.

 

A mérkőzés helyszíne: Lendvai Sportpark

A nézők száma: 500

Játékvezetők: Podgoršek Marko, Skok Aleš, Bezjak Boštjan

Szövetségi ellenőr: Anželj Damjan

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek R., Bolla (Leuštek 83.), Oštrek (Szökrönyös 78.), Ploj, Malešević, Novinić, Paku, Živko, Rebernik (Bizjak 68.), Vinko edző: Sluka Marián 

Radomlje: Lojen, Jazbec, Zabukovnik, Varga, Cerar (Pišek 71.), Pišek, Nikolić, Jakovljević (Stariha Laban 25.), Trdin, Guček (Marinšek 46.), Vrandečič edző: Drobne Oskar

Gólszerző: Ploj (16.), Maleševć (18.), Rebernik (43.), Bizjak (92.)   

Sárga lap: Gašper, Nikolić, Bizjak, Jazbec, Varga 

Piros lap: Lojen

 

F.h.m/hs

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben