kele
perec1
garas1
64. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2020. 09. 24.
kiscim3820
 

Vereség a gólzáporos meccsen

sport ifi4619A lendvai műfüves páláyn játszotta a Nafta 1903 két korosztályos csapata a másodosztályú országos keleti bajnokság 14. fordulóját Veržej ellen.

A serdülők küzdelme gól nélkül fejeződött be, annak ellenére, hogy mindkét oldalon alakultak ki szép helyzetek. A vendégek nagyobb nyomást gyakoroltak a lendvai kapura, többet birtokolták a labdát, de Šooš Vladimir edző csapata szervezetten és higgadtan játszott, sikeresen hárította a támadásokat és ellentámadásokból veszélyeztetett is. A mérkőzés pontosztozkodással zárult.

Az ifik gólgazdag mérkőzése eredményesen indult, hiszen Šupljika Mateo góljával már a 7. percben vezetést szereztek. Az öröm nem tartott sokáig, hiszen a 11. percben Barbarič Niko egyenlített, majd a félidő végéig Berden Tilen kétszer is lesújtott a lendvai csapatra. A folytatásban Žvikart Mark is feliratkozott a gólszerzők közé. A padlón levő lendvai csapatot Vurušić Leo góllal igyekezett visszahozni a játékba, de résen volt az ellenfél, szinte azonnal találattal válaszolt Kranjec Marsel a 85. percben. A 89. percben szerzett újabb góljával Vurušić már nem tudott érdemben változtatni a 3:5-ös végeredményen.

Két fordulóval az őszi idény vége előtt a Nafta hetedik a közös tabellán. Az utolsó hazai mérkőzésre két hét múlva Belatinc csapata érkezik.

 

 

 

MCSi Design