kele
perec1
garas1
64. évfolyam
32. szám
Megjelenés:
2020. 08. 13.
cimlap
 

Az ifik győzelemmel, a serdülők vereséggel zártak

ifi nafta4819A szlovén keleti másodosztályú utánpótlás labdarúgóliga utolsó őszi fordulójában a lendvai műfüves pályán a Nafta 1903 csapatai a belatinci Klima Tratnjek korosztályos csapataival mérkőztek meg.

A Nafta serdülői nem voltak elég motiváltak a komoly küzdelemhez, amire ráérzett az ellenfél. A mérkőzésen a lendvaiak szinte esélytelenek voltak, és az egyedüli valamit érő támadásukban Mezga révén szerezték meg a szépítő gólt. Belatincnak mindkét gólját Ignjič szerezte, a meccs 1:2-es vendéggyőzelemmel zárult. Soos Ladislav edző az egyik leggyengébb játéknak minősítette az őszi idény utolsó mérkőzését, sok egyéni hibával tarkítva, amit az ellenfél kihasznált és megérdemelten győzött. A Nafta serdülők a tabellán 17 pontjukkal a 8. helyen telelnek.

 

 

Az ifjúsági csapat jobban teljesített, és már az első játékrészben Vurušić, Fekete és Plej találatával elhúzott három góllal, majd Koščak a folytatásban négyre növelte a hazai előnyt. Az utolsó félórában visszavett az iramból a hazai felállás, amit kihasznált az ellenfél, és Hari, valamint Kociper góljával faragott a hátrányból. Az ifik az őszi idényt így 4:2-es győzelemmel zárták és összesítésben 23 ponttal ötödikek. Bažika Silvester edző a győzelem ellenére nem volt megelégedve csapata játékával. Elmondása szerint a fiúk a sokkal gyengébb csapattal szemben túlzottan lazán vették az összecsapást és nem az elképzelések szerint játszottak.

Az összesített tabellán a Nafta két korosztályos csapata 40 ponttal hetedik. A tavaszi idény március 14-én kezdődik.

F.h.m./hs

 

 

MCSi Design