kele
perec1
garas1
64. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2020. 10. 22.
kiscim4220
 

Felkészülési meccs: Szentlőrinc – Nafta 1903 1:2 (0:1)

nafta0620Az egyhetes fárasztó zalaegerszegi edzőtábort a Nafta felnőtt csapata szombaton a magyar harmadosztályban szereplő Szentlőrinc elleni mérkőzéssel zárta Nagykanizsán.

A nagykanizsai műfüves pályán mezőnyfölényben játszott a Nafta és többet is birtokolta a labdát. Elsőként Molnár próbálkozott, majd Novinić lőtt a kapu mellé és Živko szöglet utáni fejese sem landolt a kapuban. A vezetést Rebernik szerezte meg a Naftának, aki egy mély beadást laposan a jobb sarokba helyezett. Az első szentlőrinci kapura lövés a mérkőzés 30. percében történt. A Nafta lendülete a félidő végéig nem hagyott alább, de több próbálkozás ellenére a labda nem találta meg a hálóba vezető utat. A folytatásban is lendvai fölényben csordogált a játék, de az ellentámadásokra építkező vendéglátóknak néhányszor sikerült komolyan veszélyeztetni a lendvai kaput. Az egyik ilyenből született Szentlőrinc egyenlítő gólja is. A Nafta hét perccel a mérkőzés vége előtt szerezte meg a győztes találatot az újonc Molnár révén.

A Nafta kezdőcsapatát Raduha, Šeruga, Živko, Leuštek, Bolla, Novinić, Zagorec, Molnár, Rebernik, Pozsgai és Ploj alkotta, majd lehetőséget kapott Galoši, Vinko, Paku, Malešević, Bizjak és Pirtovšek R.

 

 

MCSi Design