kele
perec1
garas1
64. évfolyam
14. szám
Megjelenés:
2020. 04. 09.
kiscim1420
 

Sportmix - hírek röviden

sport jezero1020Szlovén ifjúsági lövészbajnok a Jezero csapata

A hétvégén Ormosdon rendezték meg a 29. szlovén felnőtt és ifjúsági légpuskabajnokságot, amelynek ifjúsági megmérettetésén a dobronaki Jezero csapata kimagasló eredményt ért el: Kianec Melani, Bakan Urisk Lara és Bakan Urisk Lena hármasa országos csapatbajnoki címet szerzett. Az első helyet magabiztosan, 14 körös előnnyel szerezték meg a lányok Grosuplje csapata előtt.

Az alapszakasz remek teljesítménye után két tag is bejutott a döntőbe. Kianec Melani az első országos döntőjét a hetedik, Bakan Urisk Lara a nyolcadik helyen zárta. A döntőről hajszállal csúszott le Bakan Urisk Lara, de mellette jól lőtt Podgoršek Laura, Gavrič Saša és Ferencek Melani is.

 

 

 

Dobogóra állhattak

A 4. Žirov Kupán versenyeztek a lendvai cselgáncsozók, akik a 27 klub 256 fős mezőnyében dobogós helyezésekig jutottak. A Lendvai Judo Klubból a 14 éves korosztály mezőnyében Gabor Ria (44 kg) és Tkalec Vanessa (63 kg) győzött, míg a 12 éves fiúk kategóriáját Horvat Domen Tian (50 kg) a második helyen zárta. A KBV színeiben az idősebb lányok 57 kilogrammos súlycsoportjában Sep Sara második, Škraban Lana negyedik lett. A fiúk kategóriáját Bogdan Štefan (38 kg) az ötödik helyen zárta.

 

Két edzőmérkőzést nyertek

A Nafta utánpótlásnevelő központjának U13-as korosztályos csapata Gerenčer Borut edző vezetésével a múlt héten két edzőmérkőzést játszott. Szerdán a beltinci elleni mérkőzés fölényes, 9:2-es győzelemmel zárult a meccs a lendvai műfüves pályán, majd vasárnap a csapat Celjébe utazott a Simer Šampionhoz, amelyet szép játékkal, valamint Hertl és Horváth góljaival 2:0-ra vert meg.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben