kele
perec1
garas1
64. évfolyam
32. szám
Megjelenés:
2020. 08. 13.
cimlap
 

Sportmix - hírek röviden

horgasz26201Országos horgászverseny a petesházi tónál

A Hallássérültek és Siketek Muravidéki Egyesülete a Szlovén Hallássérültek és Siketek Szövetségével karöltve első alkalommal rendezte meg a siket és hallásérült horgászok országos horgászbajnokságát. A petesházi sportpark melletti horgásztónál megszervezett versenyt a Lendvai Horgászegyesület segítségével bonyolították le 28 horgász számára.

horgasz26202

Az országos bajnoki címet 2,455 kilogrammos fogással Gotovnik Ljubomir szerezte meg Velenjéből, második lett Vidovič Daniel Mariborból 2,226 kilogrammal, majd őt követte a harmadik helyen Balažic Gregor Muraszombatból 1,351 kilogrammos teljesítménnyel. Az egyéni cím mellett a csapatverseny első helyének is Velenje csapata örülhetett.

f.h.m. 

 

sport ijasz2620

Versenyeztek az íjászok

A szlovén 3D terepíjászati kupaverseny második fordulóját Snežniken rendezték meg, ahol a versenyre 110 íjász gyűlt össze 23 klubból. A tereppel és az állatcélokkal öt lendvai íjász küzdött meg. A sorozat első versenyén lőállásba lépett Horvat Krisijan is, aki vadászreflexben 393 körrel a második helyet szerezte meg. A legeredményesebb lendvai íjász ezúttal 49 körrel maradt el legnagyobb vetélytársától, Kocman Marjantól, aki két forduló után magabiztosan vezeti az összesítést. Hosszú íj versenyszámban erős mezőny gyűlt össze, Flisar Tomaž teljesítménye a 16. helyre lett elég. A veteránok vadászreflex kategóriájában Leben Janko negyedik, vadászíjjal Štuhec Branko 448 körrel második, Kuzma Branko hatodik lett.  

hs

 

 

MCSi Design