kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

Sportolás és szórakozás, összetartás és barátkozás

sporttabor2820Bármi történik is, a gyermek számára bármit is hoz a való világ, a csodás nyár neki csakis játékot és nevetést jelent. Erről igyekeztünk gondoskodni (Gyurkács Renáta és Horvat Tjaša testnevelők) a vakáció első két hetében, a Gibko egyesület keretében szervezve meg az aktív sportvakációt az óvodások és az általános iskolások számára. Népszerűsége miatt a napközis tábor két turnusban valósult meg és reggel nyolctól délután három óráig tartott. A hangsúly a sportoláson, az aktív mozgáson, a játékon, a szabad levegőn tartózkodáson volt, de nem utolsó sorban a közösségi élet és a barátkozás is fontos szerepet kapott.

 

 

 

A tábor napjai izgalmas bemelegítő sportjátékokkal kezdődtek és társasjátékokkal folytatódtak. A fák hűs lombjai alatt a gyöngyfűzés, a rajzolás és más szórakoztató foglalkozások folytak. Az idősebb résztvevők felkarolták a fiatalabbakat, türelmesen tanították őket új játékokra és a kézügyesség fejlesztésére. A nagy hőség könnyebb elviseléséhez a szórakoztató vízipisztoly- és víziluficsaták sem maradhattak el, amelyek nagy nevetések közepette zajlottak a tábor helyszínén.

A finom ebéd után tovább folytattuk a tevékenységeket, külső szakemberek segítségével a tábor részvevői megismerkedhettek az íjászat és a röplabda alapjaival, valamint betekintést nyerhettek a drámafoglalkozások világába is.

gyr

 

 

MCSi Design