kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

Sportmix - hírek röviden

mix2820Petesháza csapata megszűnt, Hídvég újjáalakult

Szinte egy hét leforgása alatt a környékbeli labdarúgás területén borúlátó és biztató hírről is értesültünk. Miközben Petesháza csapata három év után minden törekvés ellenére megszűnt és a Lendvai Körzeti Labdarúgószövetség következő évi bajnokságában már nem szerepel, Hídvégen két év után újjáalakult a csapat.

Néhány hídvégi focirajongó kezdeményezésére alakult meg ismét az egyesület, amelynek csapata vasárnap megkezdte az alapozást a 2020/21-es körzeti labdarúgó-bajnokság őszi idényére. A bevezető edzésen 16 játékos gyűlt össze, Bela Tadej elnök elmondása szerint pedig 20 fős játékoskeretre számítanak a bajnokságban. Az edzői feladatokat Sarjaš Aleš B licenccel rendelkező edző látja el, aki az elmúlt évi bajnokságban még a völgyifalui Zvezdát vezette. Előreláthatólag a környékbeli csapatokkal játszanak edzőmérkőzéseket, többek közt a hosszúfalui Olimpijával, Csentével és Odrijánccal. Hídvégen a klub újraépítésével új kihívások elé néznek és csak remélhető, hogy hosszú távon is eredményes évek várnak a csapatra.

hs

 

Šolmajer negyedik lett

Ilirska Bistricán rendezték meg a 4. gyorslépéses sakktornát, amelyen szlovén és horvát sakkozók szerepeltek. A tornán a lendvai Rokada Sakkegyesület tagja, Šolmajer Luka is jelen volt, aki 4,5 ponttal negyedik lett. A tornát a házigazda egyesület sakkozója, Šajn Simon nyerte 5,5 ponttal.

F.h.m.

 

 

MCSi Design