kele
perec1
garas1
64. évfolyam
39. szám
Megjelenés:
2020. 10. 01.
kiscim3920
 

Harmadjára nem sikerült győzni: Fužinar Vzajemci – Nafta 1903 1:1 (1:0)

sport nafta3420A Nafta 1903 együttese veretlen maradt a szlovén labdarúgó másodosztály harmadik fordulójában is, igaz, nem tudta legyőzni az eddig ugyanannyi pontot szerző, ám jobb gólkülönbséggel rendelkező Fužinar csapatát. A szombati meccs első félidejében inkább a házigazdák jeleskedtek, míg a második játékrész a vendégekről szólt. A Fužinar vezető találatát Trdina szerezte a 12. percben, majd a meccs vége előtt kicsivel, a 84. percben tudtak a lendvaiak egyenlíteni az újonc Haljeta góljával. A kékeknek minden adott volt, hogy mindhárom pontot hazahozzák. Az 53. percben a Zalaegerszegről visszatért támadó, Oštrek több más helyzete mellett tizenegyest vétett.

A döntetlennel 7 pontja lett mindkét csapatnak, így a bajnokság eddigi legjobb három csapata fej-fej mellett áll. A lendvai gárda augusztus 29-én Belatinc csapatát fogadja hazai pályán, majd szeptember 2-án a Tinex Šenčurnál vendégeskedik a szlovén kupa első fordulójában.

A mérkőzés helyszíne: Mestni stadion Ravne na Koroškem

Nézők nélkül.

Játékvezetők: Halilović Denis, Mijatović Veljko, Radusinović Davorin

Szövetségi ellenőr: Anželj Damjan

Fužinar: Marčič, Maleševič, Fasvald (Jauk 86.), Horvat, Prša (Driessen 83.), Čoralič (Pipuš 76.), Kovač, Florjanc, Trdina, Tsivelkidis; edző: Bukovec Mihael 

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek R., Bolla, Körmendi, Meshack, Oštrek, Paku, Vinko (Haljeta 46.), Novinić, Bizjak, Židan; edző: Dončič Dejan 

Gólszerző: Trdina (12.), Haljeta (84.)

Sárga lap: Prša, Potokar, Horvat, Marčič, Pirtovšek R.

Piros lap: –

 

Négy gól a jól küzdő Palina ellen

A 2. szlovén labdarúgóliga harmadik fordulója előtt a Nafta 1903 csapata szorított helyet egy barátságos találkozóra a nagypalinai csapat ellen, amely idén is a Muravidéki Ligában indul. A lendvaiak keretében a 60. percig több olyan játékos is lehetőséget kapott, akik ritkábban szerepelnek a kezdő tizenegyben. Az első félidőben az újonc Haljeta, valamint Drk szerzett vezetést a Naftának. A második játékrészben Žalik Rok szépített egy gyönyörű szabadrúgást követően, majd a hátralévő 20 percben Meshack duplázott, így a végeredmény 1:4 lett a Nafta javára. A kékeknél sérülése után pályára lépett Raduha, valamint Židan, Pirtovšek T., Pirtovšek R., Šupljika, Magdič, Zagorec, Drk, Haljeta, Požgai, Fekete, Galoši, Körmendi, Bolla, Oštrek, Novinić, Paku, Bizjak, Vinko és Meshack is. A meccset Bukovec Miran vezette.

 

MCSi Design