kele
perec1
garas1
64. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2020. 10. 22.
kiscim4220
 

Sportmix - hírek röviden

judo41202A dzsúdós lányok újabb sikerei – Október 10-én hagyományos cselgáncstorna zajlott Komendán, amelyen az ország 29 klubjából 260 sportoló vett részt, köztük a Lendvai Judo Klub versenyzői is. Gabor Ria az 52 kilós kategóriában ezüstérmet szerzett, a 63 kilós súlycsoportban Škraban Lana első lett, őt követte a harmadik helyen Sep Sara, illetve Tkalec Vanessa a kilencedik helyen végzett.

SoPe

 

judo41201

 

 

Minimális vereség az elsőktől

Szombaton az U15-ös első osztály keleti csoportjának 11. fordulójában a Nafta 1903 csapata vereséget szenvedett hazai pályán az Aluminij ellen, akik vezetik a bajnokságot: Nafta 1903 U15 – NK Aluminij U15 0:2 (0:0). A lendvaiak jó ellenállást mutattak az esélyesebbekkel szemben, ám a második félidőben két gólt is kaptak, a másodikat egy perccel a hármas sípszó előtt. A következő körben az U15 Ptujra látogat a Drava korosztályos csapatához, a találkozót a hetedik helyről várják.

F.h.m.

 

Hazai pályán veszítettek

A múlt hétvégén Hosszúfaluban fogadta az Olimpija a Tromejnik labdarúgócsapatát a Muravidéki Liga 7. fordulójában. A párharc nem alakult a házigazdák elképzelései szerint. A 15. percben Kepe Kristian a kapu mellé lőtt, majd a 44. percben öccse, Aljoša lövését tudták a Tromejnik védői tisztázni a gólvonalról. A meccs első félideje 0:1-es eredménnyel zárult, a vendégeknél Bokan Rok volt eredményes. A második félidőben szétesett az Olimpija, amiért az ellenfel négyszer büntetett. Az 50. percben Mencigar Tobias, majd hét perc múlva Zrim Ludvik volt pontos. A 66., majd a 73. percben Mencigar még két gólt lőtt, ezzel beállítva a 0:5-ös végeredményt: Olimpija Hosszúfalu – NK Tromejnik 0:5 (0:1) A Hosszúfalu a következő körben Veržejbe látogat.

F.h.m.

 

Mindkét szekció kikapott

A Nafta 1903 fiataljai kettős vereséget szenvedtek Slovenska Bistricán. A lendvaiak U17-es gárdája 1:0-ára kapott ki az NK Kety Emmi Bistricától, az U19-nél pedig hiába szerzett gólt Murkovič Dino, a találkozójukon végül 2:1-re alulmaradtak. A Nafta így az összesített táblázat 10. helyén áll, a következő fordulóban pedig hazai pályán fogadják majd az ONŠ Hajdina csapatait.

F.h.m.

 

Megkezdték  a küzdelmeket a Muránia röplabdázói

Múlt pénteken elrajtolt a női 2. ligás röplabdabajnokság keleti csoportja, amelyben a lendvai Muránia lánycsapata is érdekelt. Az első mérkőzésük nem alakult jól a Lendvai KKI tornatermében a Turbina ellen: OK Murania – OK Turbina 0:3 (16:25, 22:25, 15:25). A második szettben tudtak csak valamelyest felzárkózni, ám végül szett győzelem nélkül zárták a mérkőzést. A lendvaiak a második körben idegenben mérkőznek majd meg a Korvolley játékosaival szombaton délután. A Muránia csapatában Hozjan, Kuhar, Vnuk, Škvorc, Ferlin, Čiček, Kostric és Vučko lépett pályára.

F.h.m.

 

Elmaradt a kispályás focimeccs

A KMN Torcida hétvégi kispályás bajnoki futballmérkőzése az Aluvar Gančani ellen elmaradt a járványhelyzet miatt. Az új időpontot később teszi közzé a szövetség.

F.h.m.

 

Hazai vereség

A lendvai női tekézők második vereségüket szenvedték el a bajnokság harmadik fordulójában, ezúttal koroškói sporttársaik voltak jobbak náluk: KK Lendva – KK Slovenj Gradec 2:6 (2837:2950) A lendvaiaktól csupán Sapač és Hozjan tudott győzni, a többiek alulmaradtak párbajukban. Ezzel a KK Lendva a tabella utolsó előtti helyén áll, a következő körben pedig az éllovas Radensko ellen lépnek pályára.

F.h.m.

 

Győztek a lendvai tekések

A bajnokság ötödik fordulójában megszerezték második győzelmüket a Lendvai Tekeklub férficsapatának versenyzői hazai pályán a KK Radlje ellen. Šimon, Zadravec, Radakovič, valamint Tisovič voltak a lendvai siker kulcsa, míg Horvat, Potočnik és Matko elvesztette párharcát. A végeredmény: KK Lendva – KK Radlje 2 6:2 (3097:2931). A csapat így jelenleg a tabella nyolcadik helyén áll, a következő ellenfelük a Prepolje lesz.

F.h.m.

 

 

MCSi Design