kele
perec1
garas1
65. évfolyam
8. szám
Megjelenés:
2021. 02. 25.
kiscim0821
 

Sportmix - hírek röviden

muma4420A Mura legyőzte a Maribort – Múlt csütörtökön zajlott a muravidéki-stájer rangadó Muraszombatban, amelyen a Mura labdarúgócsapata a Maribort látta vendégül a szlovén első liga 9. fordulójában. A találkozó első perceiben még a vendégek domináltak, ám a 22. percben Nino Kouter sikeresen bevette a kapujukat fejjel, így minimális hazai előnnyel vonultak szünetre a csapatok.

A rangadó utolsó perceiben büntetőhöz jutott a Mura. Derviševićet, a Maribor védőjét kiállította a játékvezető, majd Luka Bobičanec, a Nafta 1903 egykori játékosa értékesítette a tizenegyest, ezzel beállítva a 2:0-ás végeredményt.

 

Gól nélküli döntetlen Celje ellen

November második napján ismét egy stájer együttes látogatott Muraszombatba, ezúttal a regnáló bajnok Celje. A meccs gól nélküli döntetlennel zárult, ám helyzetekből nem volt hiány. Már a 10. és a 12. percben helyzetbe kerültek a házigazdák, de a kaput nem találták el, mint ahogy Bobičanec sem, aki az első félidő hajrájában küldte az ellenfél kapuja fölé a labdát. A második játékrészben Maroša az 57., Filipović pedig a 62. percben próbálkozott, szintén sikertelenül. Az utolsó fél órában a celjeiek is kezdtek felzárkózni, azonban ők sem tudtak gólt szerezni. A lefújás előtt még Filipović betalált, ám azt a játékvezető visszavonta les miatt. A Mura ezzel 10 forduló után 18 pontjával vezeti a bajnokságot, a következő körben pedig a Tabor ellen lépnek pályára.

 

MCSi Design